Witam! ;) Mam taki problem. Zrobilem sam drop ze stone, poniewaz otherdrops szybko niszczy kilof, jest to easy drop, ale ma tez zamieniony drop z rud, jednak nie udalo mi sie zrobic zeby to bylo plynne... Nie wiem czy da sie zrobic wielokomende np. set block to air; cancel event; drop 1 iron block .. :( Prosze o pomoc! :D
on mine stone: chance of 10%: drop 1 diamond block chance of 4%: drop 1 obsidian chance of 10%: drop 1 iron block chance of 7%: drop 1 gold ingot chance of 5%: drop 1 porkchop chance of 0.1%: drop 1 chest named "&3> &7Skrzynka Szczescia&3 <" chance of 5%: drop 1 coal blockon mine iron ore: set block to air cancel event drop 1 iron blockon mine diamond ore: set block to air cancel event drop 1 diamond blockon mine emerald ore: set block to air cancel event drop 1 emerald blockon mine redstone: set block to air cancel event drop 1 redstone blockon mine coal ore: set block to air cancel event drop 1 coal block
Pytanie
DirectMC 11
Witam! ;)
Mam taki problem. Zrobilem sam drop ze stone, poniewaz otherdrops szybko niszczy kilof, jest to easy drop, ale ma tez zamieniony drop z rud, jednak nie udalo mi sie zrobic zeby to bylo plynne...
Nie wiem czy da sie zrobic wielokomende np. set block to air; cancel event; drop 1 iron block .. :(
Prosze o pomoc! :D
https://skript.pl/temat/5135-drop-z-kamienia-pomocy/Udostępnij na innych stronach
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi