MagicLa 0 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Hej mam taki problem gdyż po śmierci zamiast do łóżka cofa gracza w miejsce spawnu i jest tylko możliwość cofnięcia się w miejsce śmierci za pomocą komendy /back Jak to naprawić żeby odrodzenie było przy łóżku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 4 minuty temu, MagicLa napisał: Hej mam taki problem gdyż po śmierci zamiast do łóżka cofa gracza w miejsce spawnu i jest tylko możliwość cofnięcia się w miejsce śmierci za pomocą komendy /back Jak to naprawić żeby odrodzenie było przy łóżku ? Patrzyłeś w ogóle do configu czy nie? Essentials ma tyle rzeczy do ustawienia, że zapewne można to naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MagicLa 0 Opublikowano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: Patrzyłeś w ogóle do configu czy nie? Essentials ma tyle rzeczy do ustawienia, że zapewne można to naprawić. Szukałem i nie mogę tego znaleźć :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MikuChan 2 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Emm, sam temat jest w temacie skripta chociaż nic ze skriptem tu nie ma więc ja coś dodam. on death: execute player command "home bed" Po tym jak gracz umiera to wpisuję komendę jako gracz "home bed" ewentualnie możesz użyć zamiast on death, on spawn: wyglądałoby to tak on spawn: if event-entity is player: execute player command "home bed" Aby coś takiego wstawić potrzebujesz pluginu skript. Ten skrypt działa tak że jeżeli coś się zrespi i tym czymś jest gracz to wpisuje komendę jako gracz "home bed" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 2 godziny temu, MagicLa napisał: Szukałem i nie mogę tego znaleźć :c Jakiego Essentialsa używasz? Tego starego czy EssentialsX? 11 minut temu, MikuChan napisał: Emm, sam temat jest w temacie skripta chociaż nic ze skriptem tu nie ma więc ja coś dodam. Przecież żaden z tych skryptów nie zadziała. Już same eventy są tutaj problemem, a nawet jeżeli działałyby, to i tak kod w nich również jest wadliwy. Już pomijam fakt, że łatanie pluginów Skriptem jest co najmniej rakowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 333 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Opcja 'respawn-at-home' w configu, znajdziesz ją poprzez ctrl + f. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MagicLa 0
Hej mam taki problem gdyż po śmierci zamiast do łóżka cofa gracza w miejsce spawnu i jest tylko możliwość cofnięcia się w miejsce śmierci za pomocą komendy /back
Jak to naprawić żeby odrodzenie było przy łóżku ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi