Krajek 1 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Tak jak w tytule proszę niech ktoś mi odpowie jak mogę sprawdzić czy gracz ma wystarczająco itemów w ekwipunku coś takiego mi nie działa if player has more than 1 ender pearl in inventory proszę i dziękuje za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1 824 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Teraz, Krajek napisał: Tak jak w tytule proszę niech ktoś mi odpowie jak mogę sprawdzić czy gracz ma wystarczająco itemów w ekwipunku coś takiego mi nie działa if player has more than 1 ender pearl in inventory proszę i dziękuje za odpowiedź Użyj tego. if amount of ender pearls in player's inventory > 1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 (edytowane) Co chcesz sprawdzić? Czy ma więcej niż 1? Jeśli tak to sprawdź czy ma 2. Nie zapominaj o "of" po ilości rzeczy Edytowane 25 stycznia 2021 przez CoFFeIN04 V4T3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krajek 1 Opublikowano 25 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 dzięki @Kormic a można jeszcze jak usunąć item z ekwipunku gracza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Teraz, Krajek napisał: dzięki @Kormic a można jeszcze jak usunąć item z ekwipunku gracza? Użyj efektu 'remove [twój item] from player's inventory'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krajek 1 Opublikowano 25 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 ok dzięki, temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krajek 1
Tak jak w tytule proszę niech ktoś mi odpowie jak mogę sprawdzić czy gracz ma wystarczająco itemów w ekwipunku
coś takiego mi nie działa
proszę i dziękuje za odpowiedź
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi