ZnanyKwadratowy 0 Opublikowano 11 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2021 Czy jeżeli pisałem plugin na spigot 1.8.8 a obecnie moim silnikiem jest paperspigot 1.8.8 to czy plugin na możliwość nie zadziałania? Bo znajomi mówili że to od silnika raczej zależy (wolę się upewnić tutaj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 11 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2021 (edytowane) Akurat tutaj nie powinno być żadnych problemów, Paperspigot to fork Spigota. edit: @ZnanyKwadratowy na przyszłość dawaj bardziej wyszukane tytuły Edytowane 11 stycznia 2021 przez CoFFeIN04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 11 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2021 (edytowane) 1 minutę temu, ZnanyKwadratowy napisał: Czy jeżeli pisałem plugin na spigot 1.8.8 a obecnie moim silnikiem jest paperspigot 1.8.8 to czy plugin na możliwość nie zadziałania? Bo znajomi mówili że to od silnika raczej zależy (wolę się upewnić tutaj) Powinien zadziałać bezproblemowo, gdyż PaperSpigot jest forkiem Spigota, a więc posiada wszystko to, co posiada Spigot i dorzuca do tego od siebie kilka rzeczy. Tak samo sprawa wygląda w przypadku Bukkita i Spigota. Bukkit > Spigot > PaperSpigot > Tuinity > i tak dalej... W skrócie, wśród silników obowiązuje kompatybilność wsteczna. Edytowane 11 stycznia 2021 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 15 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2021 W dniu 11.01.2021 o 22:28, ZnanyKwadratowy napisał: Czy jeżeli pisałem plugin na spigot 1.8.8 a obecnie moim silnikiem jest paperspigot 1.8.8 to czy plugin na możliwość nie zadziałania? Bo znajomi mówili że to od silnika raczej zależy (wolę się upewnić tutaj) Powinno bezproblemowo działać, lecz gdy np. piszesz pod paper'a a uruchomisz na spigocie może ci kilka rzeczy nie działać, ja tak miałem. Saiyenek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 15 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2021 Nie, nie będzie problemów. Tymekd i Usunięty#19006 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZnanyKwadratowy 0
Czy jeżeli pisałem plugin na spigot 1.8.8 a obecnie moim silnikiem jest paperspigot 1.8.8 to czy plugin na możliwość nie zadziałania? Bo znajomi mówili że to od silnika raczej zależy (wolę się upewnić tutaj)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi