Usunięty#26004 2 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) Witam, Jak mogę zrobić, że po wpisaniu komendy (na discordzie) !serwer craftcore.pl bot wysyła mi wiadomość z ilością osób na tym serwerze, itp. Edytowane 14 grudnia 2020 przez Michix Przenoszę treść z tytułu do posta, poprawiam tytuł. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 PanMaruda 617 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 4 minuty temu, kacpereklubi10 napisał: jak zrobic ze komenda np !serwer craftcore.pl w bocie discord i wyskakuje informacje ile osob itp musisz wysłać zapytanie do podanego serwera - tak jakby wchodził tam gracz - i wtedy serwer zwróci ci swoje MOTD w jsonie - a z niego już bez problemu wyciągniesz sobie wartość graczy online. Usunięty#26004 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 625 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Zainteresuj się API, np takim: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Usunięty#26004 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) 11 minut temu, kacpereklubi10 napisał: tak jak w temacie Proszę, skrypt nietestowany. Wymagany dodatek Vixio. Zapomniałbym wspomnieć... W drugiej linijce logujesz się do bota poprzez jego token oraz nazwę. on skript load: login to "token_bota" with the name "nazwa_bota" discord command serwer : prefixes: ! trigger: arg-1 is "craftcore.pl" reply with "Na serwerze jest obecnie %number of all players% graczy!" Edytowane 14 grudnia 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 242 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#26004 2 Opublikowano 16 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2020 Dzieki temat zamkniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 16 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#26004 2
Witam,
Jak mogę zrobić, że po wpisaniu komendy (na discordzie) !serwer craftcore.pl bot wysyła mi wiadomość z ilością osób na tym serwerze, itp.
Edytowane przez MichixPrzenoszę treść z tytułu do posta, poprawiam tytuł.
Notatka dodana przez Glicz
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi