Cesarstwo_Utopii 22 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Użytkownik @Reedzev_ dodał nowy wniosek: JanekJaran: sra konfliktami i sra na 0;0 JanekJaran jest ostatnio w centrum wydarzeń serwera UtopiaMC. Podsumujmy: * okupuje 0;0 - centrum mapy, który mogło by być O NIEBO lepiej zagospodarowane - publicznie a nie prywatnie, * niszczy krajobraz centrum i środowisko naturalne (rzeki, itp.) budując tunel metra wątpliwej jakości, który budzi wątpliwości opinii publicznej, * co więcej, okupuje centrum mapy BRZYDKIMI budowlami, zamiast których można by postawić dworzec, można by zrobić jakieś skrzyżowanie, główną stacje metra (ale to pod ziemią?); w centrum powinien być otwarta przestrzeń, publiczne miejsce dostępne dla wszystkich, jakieś targi, centra handlowe - to wszystko zależy od was! * nie chce współpracować w sprawie zagospodarowania centrum mapy LUB/I okolic, * tworzy niepotrzebne, liczne konflikty i zamiast żyć swoim własnym życiem, żyjemy urojonymi problemami z nim związanymi Dla każdego w centrum znajdzie się miejsce. Zaplanujemy przestrzeń tak, żeby nam wszystkim żyło się lepiej i nie raziła ona nas w oczy - tak jak to ma miejsce teraz. Ten wniosek powstał po to, by zadbać o spokój i harmonię w Utopii - coś, co przez Janka zostało zakłócone. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Cichy10 i maxcom1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandax 131 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Dodam tylko, że do tej pory nie mam z Jaranem przygotowanego planu dot. połączenia linii kolejowych . Nie widzę żadnej inicjatywy z jego strony, a szkoda - razem tworzyłoby to całkiem niezłą infrastrukturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 3 godziny temu, pandax napisał: Dodam tylko, że do tej pory nie mam z Jaranem przygotowanego planu dot. połączenia linii kolejowych . Nie widzę żadnej inicjatywy z jego strony, a szkoda - razem tworzyłoby to całkiem niezłą infrastrukturę. Chciałem z Tobą o tym porozmawiać, ale jak widać, inni to uniemożliwiają. 3 godziny temu, UtopiaMC napisał: * okupuje 0;0 - centrum mapy, który mogło by być O NIEBO lepiej zagospodarowane - publicznie a nie prywatnie, * niszczy krajobraz centrum i środowisko naturalne (rzeki, itp.) budując tunel metra wątpliwej jakości, który budzi wątpliwości opinii publicznej, * co więcej, okupuje centrum mapy BRZYDKIMI budowlami, zamiast których można by postawić dworzec, można by zrobić jakieś skrzyżowanie, główną stacje metra (ale to pod ziemią?); w centrum powinien być otwarta przestrzeń, publiczne miejsce dostępne dla wszystkich, jakieś targi, centra handlowe - to wszystko zależy od was! Co to za przejaw hipokryzji. Sam pisałeś dwa dni temu, że jest ładnie i Ci się podoba na 0 0. Miejsce na centrum handlowe zostało też wstępnie omówione przeze mnie z @Libter. Ustaliliśmy wtedy potencjalne miejsce, na którym może się znaleźć. [11:23:09] [main/INFO]: [CHAT] Rendzendzef» ladnie tutaj nawet macie 3 godziny temu, UtopiaMC napisał: tworzy niepotrzebne, liczne konflikty i zamiast żyć swoim własnym życiem, żyjemy urojonymi problemami z nim związanymi Masz coś na poparcie tych tez? Jak do tej pory to jedyny konflikt w jakim brałem udział, to ten rozpoczęty nieproporcjonalnym i nie słusznym użyciem na mnie siły przez @Libter @Reedzev_ jest może i dobrym sprzedawcą i rzuca ładnymi tekstami reklamowymi - inaczej jego wtyczki sprzedałby się słabiej, tak tutaj podkolorowuje sytuacje. Sam pisał, że chce zasiedzieć i przywłaszczyć mój majątek - co jest wbrew regulaminowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Warto wspomnieć, że nastąpiła druga ugoda między @Libter a @JanekJaran w sprawie centrum mapy (więcej na wiki), wobec czego część argumentów za ostracyzmem straciła na znaczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Teraz, Reedzev_ napisał: Warto wspomnieć, że nastąpiła druga ugoda między @Libter a @JanekJaran w sprawie centrum mapy (więcej na wiki), wobec czego część argumentów za ostracyzmem straciła na znaczeniu. Ale @JanekJaran nadal ma problem z dogadaniem się z wieloma osobami, więc w takiej sytuacji ostracyzm nadal nie wydaje się być złym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Zdaje się, że Rainbow Dash opuści Utopię i powróci do Equestrii... VaporeonPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Jako, że minął tydzień od otwarcia wniosku - głosowanie zostaje zakończone zgodnie z §4.2.1 regulaminu serwera. Wniosek uzyskał 21 głosów za i 10 głosów przeciw co daje łącznie 67,74% głosów. Tym samym zgodnie z §4.2.2 regulaminu serwera - wniosek o blokadę bezterminową dla gracza @JanekJaran zostaje odrzucony. VaporeonPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesarstwo_Utopii 22 Opublikowano 20 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi