Skocz do zawartości

JanekJaran: sra konfliktami i sra na 0;0

Cesarstwo_Utopii
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Użytkownik @Reedzev_ dodał nowy wniosek:
JanekJaran: sra konfliktami i sra na 0;0

JanekJaran jest ostatnio w centrum wydarzeń serwera UtopiaMC. Podsumujmy:
* okupuje 0;0 - centrum mapy, który mogło by być O NIEBO lepiej zagospodarowane - publicznie a nie prywatnie,
* niszczy krajobraz centrum i środowisko naturalne (rzeki, itp.) budując tunel metra wątpliwej jakości, który budzi wątpliwości opinii publicznej,
* co więcej, okupuje centrum mapy BRZYDKIMI budowlami, zamiast których można by postawić dworzec, można by zrobić jakieś skrzyżowanie, główną stacje metra (ale to pod ziemią?); w centrum powinien być otwarta przestrzeń, publiczne miejsce dostępne dla wszystkich, jakieś targi, centra handlowe - to wszystko zależy od was!
* nie chce współpracować w sprawie zagospodarowania centrum mapy LUB/I okolic,
* tworzy niepotrzebne, liczne konflikty i zamiast żyć swoim własnym życiem, żyjemy urojonymi problemami z nim związanymi

Dla każdego w centrum znajdzie się miejsce. Zaplanujemy przestrzeń tak, żeby nam wszystkim żyło się lepiej i nie raziła ona nas w oczy - tak jak to ma miejsce teraz.

Ten wniosek powstał po to, by zadbać o spokój i harmonię w Utopii - coś, co przez Janka zostało zakłócone.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Poniżej znajduje się dyskusja wniosku.

3 godziny temu, pandax napisał:

Dodam tylko, że do tej pory nie mam z Jaranem przygotowanego planu dot. połączenia linii kolejowych :sadcat:. Nie widzę żadnej inicjatywy z jego strony, a szkoda - razem tworzyłoby to całkiem niezłą infrastrukturę.

Chciałem z Tobą o tym porozmawiać, ale jak widać, inni to uniemożliwiają.

3 godziny temu, UtopiaMC napisał:

* okupuje 0;0 - centrum mapy, który mogło by być O NIEBO lepiej zagospodarowane - publicznie a nie prywatnie,
* niszczy krajobraz centrum i środowisko naturalne (rzeki, itp.) budując tunel metra wątpliwej jakości, który budzi wątpliwości opinii publicznej,
* co więcej, okupuje centrum mapy BRZYDKIMI budowlami, zamiast których można by postawić dworzec, można by zrobić jakieś skrzyżowanie, główną stacje metra (ale to pod ziemią?); w centrum powinien być otwarta przestrzeń, publiczne miejsce dostępne dla wszystkich, jakieś targi, centra handlowe - to wszystko zależy od was!

Co to za przejaw hipokryzji. Sam pisałeś dwa dni temu, że jest ładnie i Ci się podoba na 0 0.  Miejsce na centrum handlowe zostało też wstępnie omówione przeze mnie z @Libter. Ustaliliśmy wtedy potencjalne miejsce, na którym może się znaleźć.

[11:23:09] [main/INFO]: [CHAT] Rendzendzef» ladnie tutaj nawet macie

3 godziny temu, UtopiaMC napisał:

tworzy niepotrzebne, liczne konflikty i zamiast żyć swoim własnym życiem, żyjemy urojonymi problemami z nim związanymi

Masz coś na poparcie tych tez? Jak do tej pory to jedyny konflikt w jakim brałem udział, to ten rozpoczęty nieproporcjonalnym i nie słusznym użyciem na mnie siły przez @Libter

@Reedzev_ jest może i dobrym sprzedawcą i rzuca ładnymi tekstami reklamowymi - inaczej jego wtyczki sprzedałby się słabiej, tak tutaj podkolorowuje sytuacje. Sam pisał, że chce zasiedzieć i przywłaszczyć mój majątek - co jest wbrew regulaminowi.

Teraz, Reedzev_ napisał:

Warto wspomnieć, że nastąpiła druga ugoda między @Libter a @JanekJaran w sprawie centrum mapy (więcej na wiki), wobec czego część argumentów za ostracyzmem straciła na znaczeniu.

Ale @JanekJaran nadal ma problem z dogadaniem się z wieloma osobami, więc w takiej sytuacji ostracyzm nadal nie wydaje się być złym pomysłem.

Jako, że minął tydzień od otwarcia wniosku - głosowanie zostaje zakończone zgodnie z §4.2.1 regulaminu serwera. Wniosek uzyskał 21 głosów za i 10 głosów przeciw co daje łącznie 67,74% głosów. Tym samym zgodnie z §4.2.2 regulaminu serwera - wniosek o blokadę bezterminową dla gracza @JanekJaran zostaje odrzucony.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...