MailoPlay 1 Opublikowano 7 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2014 (edytowane) BRAK WYMAGAN :) To mój pierwszy skript :) Chcę zobaczyć jak wypadłem :)Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! @editTO DO:GUI spawnowania GIANT'ów Edytowane 7 listopada 2014 przez MailoPlay SebxteR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 7 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2014 (edytowane) Zamiast dziwnych komend daj jedna z argumentami. Edit: Dodaj mozliwosc ustawiania nazwy gianta Edytowane 7 listopada 2014 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 7 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2014 W komendach jest wszędzie o 1 spację za mało. Popraw to, bo inaczej skrypt nie będzie działał. MailoPlay 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MailoPlay 1 Opublikowano 7 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2014 @up Mi skrypt dziala normalnie o.0 @2up Ok, zmienie w nastepnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 8 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2014 Dodaj mozliwosc ustalania swoich imion bo masz komede /giantandrzej to zmien to na argument czytany z options: Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzex 18 Opublikowano 9 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2014 andrzej <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekqa 5 Opublikowano 9 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2014 Kiedy update dodasz coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MailoPlay 1 Opublikowano 9 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2014 (edytowane) @up Update jutro-pojutrze, tak dodam. @2up Andrzej <3 @3up Ok :) Edytowane 9 listopada 2014 przez MailoPlay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piratjsk 698 Opublikowano 9 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2014 W komendach jest wszędzie o 1 spację za mało. Popraw to, bo inaczej skrypt nie będzie działał.Już od dłuższego czasu ważne jest tylko aby w danym fragmencie była taka sama jednostka wcięcia. Nie jest ważne czy są to 3 spacje, 4 taby, 1 spacja czy nawet 200 tabów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MailoPlay 1 Opublikowano 13 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2014 Postaram sie zrobić aktualizacje jeszcze dziś, nie miałem dużo wolnego czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotto 11 Opublikowano 22 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2014 Skrypt slaby dodaj options zeby mozna bylo normalnie zmieniac a nie przeszukiwac caly sk dla mnie 3/10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oedeopol 67 Opublikowano 21 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2016 Ten temat został zamknięty i przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi