Skocz do zawartości

TerXan.pl - Twój Serwer Megadrop

Qotrek

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Tymekd napisał:

następny megadrop który niczym się nie różni od innych, nic innowacyjnego na tym serwerze nie ma

A co ma się dodać do megadropu? Wtedy to już może nie byłby mega drop + odpisuj pod innymi postami gdzie Tylko KRYTYKUJESZ a nie odpowiesz na odpowiedzi na to. Nie pozdrawiam 

53 minuty temu, Eyjsesa napisał:

A co ma się dodać do megadropu?

użyj mózgu i wymyśl co można dodać - właśnie na tym etapie kończy się kreatywność dzieci tworzących megadropa na śmiesznych hostingach

co do prezentacji, to jedyne co mogę powiedzieć to meh.

Godzinę temu, bludis napisał:

użyj mózgu i wymyśl co można dodać - właśnie na tym etapie kończy się kreatywność dzieci tworzących megadropa na śmiesznych hostingach

Jak dla mnie mega drop to duży drop tak jak sama nazwa mówi, co w tym zmieniać xD. Powiedziane, że to mega drop to znaczy, że to normalny mega drop. Natomiast typ najeżdża, że jest słaby i nic nie ma innowacyjnego etc.

59 minut temu, Eyjsesa napisał:

Jak dla mnie mega drop to duży drop tak jak sama nazwa mówi, co w tym zmieniać xD. Powiedziane, że to mega drop to znaczy, że to normalny mega drop. Natomiast typ najeżdża, że jest słaby i nic nie ma innowacyjnego etc.

kolezko ty moj drogi, ktos tez musial wymyslic efekty, ktore aktualnie sa nieodstajacym elementem tegoz marnego trybu. Kazdy ma prawo do swojej opinii, tymek ja wyrazil, a ty sie wtracasz z jakimis marnymi argumentami xD

16 godzin temu, bludis napisał:

kolezko ty moj drogi, ktos tez musial wymyslic efekty, ktore aktualnie sa nieodstajacym elementem tegoz marnego trybu. Kazdy ma prawo do swojej opinii, tymek ja wyrazil, a ty sie wtracasz z jakimis marnymi argumentami xD

Nie wtrąciłem tylko spytałem co by dodał, że dla niego ten mega drop jest normalny jak każdy inny. Teraz wyraziłem swoje zdanie ;)

W dniu 19.07.2020 o 14:07, Eyjsesa napisał:

A co ma się dodać do megadropu

nie wiem, to ty jesteś właścicielem i powinieneś mieć na ten serwer jakiś pomysł, nie gracze.

W dniu 19.07.2020 o 14:07, Eyjsesa napisał:

Tylko KRYTYKUJESZ a nie odpowiesz na odpowiedzi

Gdy ktoś do mnie napisze staram się odpisywać. (I krytykuje tylko serwery bez pomysłu/pod kasę/robione na kolanie)

W dniu 19.07.2020 o 16:04, Eyjsesa napisał:

co w tym zmieniać xD

zmieniać nic nie musisz, ale coś nowego by się przydało aby wyróżnić się od tysięcy takich samych serwerów

Powiedziane, że to mega drop to znaczy, że to normalny mega drop

Nie rozumieć tego zdania

Natomiast typ najeżdża, że jest słaby i nic nie ma innowacyjnego etc.

Nie najeżdżam na ciebie, nie mam auta 😜

W dniu 19.07.2020 o 17:06, bludis napisał:

a ty sie wtracasz z jakimis marnymi argumentami

to nie są nawet marne 😜

W dniu 20.07.2020 o 09:58, Eyjsesa napisał:

tylko spytałem co by dodał

nie prawda, napisałeś też że tylko krytykuje, nie odpisuje, że najeżdżam na ciebie.

A do prezentacji:

- Nie jest napisane z jakiej wersji są bloki

- Brak informacji o premium/nonpremium

- Niepotrzebna informacja o jakiś coinsach

- "Prawdziwe PVP" a co na innych serwerach jest nieprawdziwe? 😜

- "Bez uciekania" a co to zmienia?

Podsumowując:

- Serwer zrobiony w 15 min

- Brak jakichkolwiek sensownych informacji o serwerze oprócz wersji

Edytowane przez Tymekd

Proponuję zmienić nazwę waluty serwerowej na Tercoins, zamiast Terxoins, żeby brzmiała mniej pokemońsko.

@Tymekd możesz oczywiście pisać sobie w tych postach co chcesz i udawać, że to twoja opinia, ale zastanów się jak przydatne dla kogoś jest 

Cytat

następny megadrop który niczym się nie różni od innych, nic innowacyjnego na tym serwerze nie ma

chociaż może ci podpowiem - wcale nie jest to dla nikogo przydatne ani nikomu potrzebne, w zasadzie zbędny post i strata twojego czasu oraz czasu każdego kto go przeczyta i na niego odpowie.
Nie ma w nim żadnej użytecznej informacji i dyskusja z nim już w zarodku jest bez sensu.

Ilość osób grających nie zależy od tego co ma serwer tylko od fejmu. Czy mc4u ma coś nowego? Nie, Arivi? Nie, DragonSurvival? Nie

Oceniać serwer tylko po tym, że nie ma nic "innowacyjnego" to po prostu  :rak:

Dlaczego?

• Serwer może mieć te innowacje, ale być niedopracowany 
  • Te innowacje mogą być totalnie nie przemyślane
  • Dużo graczy wbija na megadropy, żeby szybko seta ogarnąć i iść się klepać i nie zwracają raczej uwagi na inne rzeczy

A co do serwera to wbiłem i niestety tragedia. Wiele prostych blędów związanych z chatem, serwer zapewne na skryptach i to ranomtp co mnie 3x na spawna tepło.

Podstawowe biomy nie wyglądają na 1.8 zbyt dobrze ;/

Bardzo słabe zabezpieczenia, serwer tkzw. na "hita"

Ogółem słabo

Edytowane przez kerpson
Dodatkowo na pvp nie działa pvp

• 2 tygodnie później...
W dniu 19.07.2020 o 15:02, bludis napisał:

W dniu 19.07.2020 o 17:06, bludis napisał:

W dniu 20.07.2020 o 09:58, Eyjsesa napisał:

Nie wtrąciłem tylko spytałem co by dodał, że dla niego ten mega drop jest normalny jak każdy inny. Teraz wyraziłem swoje zdanie ;)

W dniu 24.07.2020 o 23:56, Tymekd napisał:

nie wiem, to ty jesteś właścicielem i powinieneś mieć na ten serwer jakiś pomysł, nie gracze.

Gdy ktoś do mnie napisze staram się odpisywać. (I krytykuje tylko serwery bez pomysłu/pod kasę/robione na kolanie)

zmieniać nic nie musisz, ale coś nowego by się przydało aby wyróżnić się od tysięcy takich samych serwerów

Nie rozumieć tego zdania

Nie najeżdżam na ciebie, nie mam auta 😜

to nie są nawet marne 😜

nie prawda, napisałeś też że tylko krytykuje, nie odpisuje, że najeżdżam na ciebie.

A do prezentacji:

- Nie jest napisane z jakiej wersji są bloki

- Brak informacji o premium/nonpremium

- Niepotrzebna informacja o jakiś coinsach

- "Prawdziwe PVP" a co na innych serwerach jest nieprawdziwe? 😜

- "Bez uciekania" a co to zmienia?

Podsumowując:

- Serwer zrobiony w 15 min

- Brak jakichkolwiek sensownych informacji o serwerze oprócz wersji

W dniu 28.07.2020 o 10:41, PanNiedzwiadek napisał:

Proponuję zmienić nazwę waluty serwerowej na Tercoins, zamiast Terxoins, żeby brzmiała mniej pokemońsko.

@Tymekd możesz oczywiście pisać sobie w tych postach co chcesz i udawać, że to twoja opinia, ale zastanów się jak przydatne dla kogoś jest 

chociaż może ci podpowiem - wcale nie jest to dla nikogo przydatne ani nikomu potrzebne, w zasadzie zbędny post i strata twojego czasu oraz czasu każdego kto go przeczyta i na niego odpowie.
Nie ma w nim żadnej użytecznej informacji i dyskusja z nim już w zarodku jest bez sensu.

W dniu 31.07.2020 o 19:41, kerpson napisał:

Ilość osób grających nie zależy od tego co ma serwer tylko od fejmu. Czy mc4u ma coś nowego? Nie, Arivi? Nie, DragonSurvival? Nie

Oceniać serwer tylko po tym, że nie ma nic "innowacyjnego" to po prostu  :rak:

Dlaczego?

• Serwer może mieć te innowacje, ale być niedopracowany 
  • Te innowacje mogą być totalnie nie przemyślane
  • Dużo graczy wbija na megadropy, żeby szybko seta ogarnąć i iść się klepać i nie zwracają raczej uwagi na inne rzeczy

A co do serwera to wbiłem i niestety tragedia. Wiele prostych blędów związanych z chatem, serwer zapewne na skryptach i to ranomtp co mnie 3x na spawna tepło.

Podstawowe biomy nie wyglądają na 1.8 zbyt dobrze ;/

Bardzo słabe zabezpieczenia, serwer tkzw. na "hita"

Ogółem słabo

Dziękuję bardzo wszystkim za rady, krytykę. Postaraliśmy się wprowadzić dużo nowości jak na serwer megadrop i równie dobrze dopracować serwer.

Właśnie zakończyliśmy pracę nad nową edycją, która ukaże się 16 sierpnia 16:00. Zainwestowaliśmy dużo czasu oraz pieniędzy w zabezpieczenia, autorskie pluginy i skrypty oraz odpowiednią reklamę serwera.

Edytowane przez Qotrek

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...