PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 25 października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 października 2014 Witam, Styczność z pluginem Skript mam od wczoraj w nocy :PAle spodobało mi się to dlatego: Chciałbym napisać swój skrypt moderacji chatu.Chcę aby można nim było wyłączać/włączać chat.Powinien również cenzurowac słowa lub je czymś zastąpywać.Może również blokować reklamy.Będzie też wyposażony w słownik. ======================================================= A teraz najważniejsze pytanie: Jak zrobić aby skrypt zastąpywał dane słowo innym słowem ?np. ktoś napisze ch#j(ale bez cenzury) to mu je ocenzuruje :DA i jak zrobić aby skrypt sprawiał że można pisać na chacie co np. 3 sekundy ? ======================================================= A teraz kolejne pytanie już nie dotyczące skryptu na chat: Jak zrobić skrypt na spawn ?Wiecie admin ustawia /setspawngracz wpisuje /spawn i jest na spawn'ie :D Nie pytajcie mnie dlaczego nie użyję Essentials, po prostu chcę plugin Essentials czymś zastąpić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 25 października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 października 2014 (edytowane) Cenzura: on chat: # replace all "przekleństwo" with "na co zamienia" in the message Np: replace all "kurwa" with "kur**" in the message Wytabuj sobie. Spawn: (by piratjaskiniowy) https://raw.githubusercontent.com/piratjsk/Skript/master/spawn.sk Edytowane 25 października 2014 przez _Of3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNawi 55 Opublikowano 25 października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 października 2014 Jeśli chodzi o chat i cenzury to musimy robić tkz.replaceon chat: replace all "chuj" with "ch*j" in the message replace all "cipa" with "cipa to twoja stara" in the messageitd itd.... jeśli chodzi o spawn:command /setspawn: permission: spawn.admin trigger: set {spawn.spawn} to location of player send "&6Ustawiles spawn!" stoptak to wygląda ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 25 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2014 (edytowane) Proszę o usunięcie posta. Edytowane 25 października 2014 przez PanNiedzwiadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 25 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2014 Jeśli chodzi o chat i cenzury to musimy robić tkz.replaceon chat: replace all "chuj" with "ch*j" in the message replace all "cipa" with "cipa to twoja stara" in the messageitd itd.... jeśli chodzi o spawn:command /setspawn: permission: spawn.admin trigger: set {spawn.spawn} to location of player send "&6Ustawiles spawn!" stoptak to wygląda ;D Dzięki łap like'a za dobre wyjaśnienie i za wklejenie kodu do CODE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PanNiedzwiadek 173
Witam,
Styczność z pluginem Skript mam od wczoraj w nocy :P
Ale spodobało mi się to dlatego:
Chciałbym napisać swój skrypt moderacji chatu.
Chcę aby można nim było wyłączać/włączać chat.
Powinien również cenzurowac słowa lub je czymś zastąpywać.
Może również blokować reklamy.
Będzie też wyposażony w słownik.
=======================================================
A teraz najważniejsze pytanie:
Jak zrobić aby skrypt zastąpywał dane słowo innym słowem ?
np. ktoś napisze ch#j(ale bez cenzury) to mu je ocenzuruje :D
A i jak zrobić aby skrypt sprawiał że można pisać na chacie co np. 3 sekundy ?
=======================================================
A teraz kolejne pytanie już nie dotyczące skryptu na chat:
Jak zrobić skrypt na spawn ?
Wiecie admin ustawia /setspawn
gracz wpisuje /spawn i jest na spawn'ie :D
Nie pytajcie mnie dlaczego nie użyję Essentials, po prostu chcę plugin Essentials czymś zastąpić.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi