Skocz do zawartości

Zostanę technikiem na zlecenie lub na stałe / napiszę stronę internetową / własny itemshop

Rekomendowane odpowiedzi

P9y0iKO.png

Prezentacja jaka jest taka jest ;) Ważne żeby było wiadomo o co chodzi.

Zostanę technikiem twojego serwera minecraft, niezależnie od wersji od najstarszej - do najnowszej.

Jeśli potrzebujesz pomocy przy stworzeniu całego serwera, czy też pojedynczych rzeczy to zapraszam do kontaktu.
Mam duże doświadczenie zw. z serwerami oraz ich tworzeniem.

Atrakcyjne niskie ceny, płatność: PSC, PayPal, Przelew.

Kontakt PW, gdzie zainteresowanym podaje lepszy kontakt i odpowiadam na wszelkie pytania.
Zapraszam do współpracy!

Edytowane przez KsawoX
43 minuty temu, KsawoX napisał:

Powiem tak, nie odpowiadam tutaj.
Zainteresowanych zapraszam do pisania prywatnej wiadomości.

Z takim podejściem do przyszłych klientów, to się nie dziwie, że nikt nie korzysta z Twoich usług. Nie pozdrawiam.

5 godzin temu, LjayPL789 napisał:

Z takim podejściem do przyszłych klientów, to się nie dziwie, że nikt nie korzysta z Twoich usług. Nie pozdrawiam.

Z takim podejściem do nowych zleceniobiorców, to się nie dziwię, że nikt sensowny nie chce próbować swoich sił. Nie pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
W dniu 3.12.2019 o 08:43, KsawoX napisał:

Wy nie jesteście zleceniodawcami, wy jesteście nabijaczami postów, pozdrawiam :)

Zaś gdy ktoś prosi Ciebie, abyś ukazał jakikolwiek swój projekt to ty odwracasz kota ogonem i myślisz, że komuś się będzie chciało zawracać głowę, aby otrzymać nie wiadomo co... Wg. mnie takie tematy powinny być od razu wywalane do kosza. Ktoś być może jest zainteresowany, ale nie widząc projektu jakiegokolwiek nie będzie kupował/zlecał w ciemno.

Według mnie takie osoby jak Ty nie powinny mieć prawa głosu i wypowiadać się za innych.

Jeśli jest ktoś zainteresowany to i tak musi wejść ze mną popisać / porozmawiać.
Wtedy jestem w stanie pokazać bo i tak muszę być aktywny.

Obecnie współpracuję z kilkoma serwerami.
Pozdrawiam.

Edytowane przez KsawoX
  • 3 tygodnie później...
W dniu 21.12.2019 o 10:24, KsawoX napisał:

Obecnie współpracuję z kilkoma serwerami.
Pozdrawiam.

O! To już jakieś portfolio, może łaskawie pokaż nam te serwery i określ, co dokładnie dla nich robisz.

Temat aktualny.

Aktualne.
Jestem w stanie również napisać stronę internetową jak i podłączyć ItemShop.

Aktualne

Nieaktywny

Łączę posty, jeśli chcesz odświeżyć użyj przycisku ,,odśwież temat''.

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...