Adamek 182 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 FUNKCJE/ZALETY SKRYPTU: Wiele rzeczy możliwych do konfiguracji. Przywileje VIPa, np. inne itemy na gildie, większy cub itd Informacje o gildii w GUI Lista gildii również w ekwipunku GUI Teleportacja na bazę gildyjną wraz z ustawianiem bazy! Nowe niesamowite przedmioty! Oddawanie lidera za przedmioty! Podbijanie gildii! Wyzywanie wojen przeciwko gildiami! Ustawianie własnego opisu gildyjnego! + kolorki! Zapraszanie, dołączanie i opuszczanie wraz z wyrzucaniem! Dobrze zrobione powiększanie gildii! Ranking graczy i gildii! Komenda /g efekt, dzięki której na pewno zabawa będzie ciekawsza! Zgłaszanie potrzeby pomocy na oficjalnym/głównym chacie! Pełna i funkcjonalna lista komend! Komendy administratora! (przeładowanie, banowanie gildii etc) Unikalne i niepowtarzalne sojusze gildyjne! Top 10 graczy i gildii na tab! Chat gildii! Niesamowity tab z wszystkimi informacjami! Epickie jajko stawiane po założeniu gildii! Wiadomości po wchodzeniu/wychodzeniu z gildii! Niepowtarzalnie piękny format chatu! I WIELE WIĘCEJ! ;) WYMAGANE PLUGINY:SkriptskQueryWildSkript DOWNLOAD (v1.1.8_FULL):Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pozdrawiam ;) Mroczny337, Norbi, _Of3k i 7 innych 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrxJoint 28 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Na [ciach] kolejne gildie? ~Adamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek 182 Opublikowano 13 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Na [ciach] ty opublikowałeś swojego zbugowanego iGuilds? :> ~ Adamek (xD) A no tak, miałem na takie komentarze mieć wywalone ;_; HeroJJ, MagiK i _Of3k 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrxJoint 28 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Nie rozchodzi się tu o bugi tylko oto ze jest tego w **uj i wszystkie wyladaja tak samo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek 182 Opublikowano 13 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Nie chcę wywoływać FlameWaru, ale ostatni post do ciebie drogi kolego:Jak to kurfa się nie liczą bugi? Chyba gracze wybiorą najmniej zbugowany skrypt.Co z tego że jest tego w uj? Jeżeli skrypt jest dobry, to nikomu to nie zaszkodzi!A ty lepiej siedź w swoim iGuilds i zrób coś z nim! Czekam na punkty za flamewar ;______; _Of3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Edgarsz 164 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 @2Up mówisz że skryptów takich jest cytuje "w **uj" a sam opublikowałeś kolejne które mają masę bugów i na dodatek optymalizacja = 0%? @Topic: Niestety dobrze się nie mogę wypowiedzieć bo to kolejny skrypt na gildię ale masz plusa za kod. Jest lepszy niż niektóre na tym forum. Ps: Popraw prezentację :c Adamek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek 182 Opublikowano 13 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 @upNie mówiłem tu konkretnie o swoim, bo jest trochę zbugowany, ale dalej pracuję nad nim, nie jest to ostateczna wersja ;>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFreku 100 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Wole żeby było 666 gildii niż jakieś zbugowane iGuilds ._. Lord Loginus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 336 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 if distance between player and {skGuilds::Spawn} is more than 150:jeśli to ci nie działa (bo tak pisałeś tam w skrypcie) spróbuj tego: if distance between player and {skGuilds::Spawn} is bigger than 150: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Loginus 8 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Skrypt fajny, nie jest bardzo zbugowany. @MrxJointSkoro ty napisałeś Gildie, to znaczy, że już nikt nigdy ich nie będzie mógł napisać? I tak te gildie są lepsze od twoich, po prostu zazdrość @TopMam nadzieję, że wymyślisz sposób, aby na chacie było widać wrogów na red, sojów na green i rozejmów na yellow, oczywiscie jak zrobisz relacje (wojna, rozejm, sojusz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNy 548 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 God... kolejne gildie.Ile można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xNawi 55 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Napewno lepsze od iGuilds, ale i tak to kolejny skrypt w którym na pewno jest bag który gracze wykorzystają do... złych celów :( xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIK 1 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Moim zdaniem rozbudowane skrypty są do niczego naprawisz jeden Bug powstaje drugi .Polecam plugin na gildie funny guilds, sam posiadam dwa autorskie pluginy na gildie jak ktoś by je chciał priv :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek 182 Opublikowano 13 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 @up To nie jest agencja reklamowa, tylko prezentacja skryptu.Nie podoba się? Zostaw opinie, ale nie reklamuj innych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIK 1 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Nie mowie ,ze sie nie podoba wiem włożyłeś w to wille pracy jednak polecam pisać pluginy :) poleciłem nie zbugowany plugin warty uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciesik 2 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Mam pytanko, czy jest system podbijania gildii (sry za spam jkbc. >,<) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Powiem tak: Kolejny sk na gildie? E tam, co za różnica. Mam swoje gildie, podpaczę na ten kod tutaj, tam i co wyjdzie? Że mój skript na gildie jest gotowy do publikacji ;)... fajnie że często są te skrypty. I adam, napraw te bugi bo uszy ukręce xD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CusT 2 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Na ch***ja kolejne gildie?A na chuj twoje gildie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 @up Wurażaj się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adonisekk 3 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 Napisze tak IGuilds ma bardzo dużo błędów ale ma przyszłość twój skrypt tak samo widziałem że zaczełeś robić topke gildyjna jak będzie ona gotowa 0 bugów to według mnie to będzie najlepszy skrypt na gildie <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi