maxcom1 110 Opublikowano 27 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 Hej! Mam autorski skrypt na logowanie (i rejestracje). Nick, IP oraz hasło zapisują się w bazie danych. Tyle że IP jest serwera a nie gracza. Co mogę zrobić? ip_forward: true, ani false nie pomagają. Daje "Najlepszą odpowiedź" i Reakcję! PROSZĘ O POMOC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 27 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 14 minut temu, maxcom1Games napisał: Mam autorski skrypt na logowanie na localhoscie twoje ip jest takie jak ip serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 27 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 używam hostingu i ip moje i kolegi jest takie jak serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 27 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 7 godzin temu, maxcom1Games napisał: używam hostingu i ip moje i kolegi jest takie jak serwera IM TELEPATIA XD Może podaj kod lub coś skąd mamy wiedzieć czy nie popełniłeś jakiegoś błędu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 28 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2019 no.. command /ip: trigger: send "%player's ip%" nie wywala błędu. Pewnie sie nie znasz na bungeecord. W authme też rejestruje wszystkich pod 1 ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 28 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2019 A każdy serwer na pewno ma włączony tryb bungee w spigot.yml? maxcom1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxcom1 110 Opublikowano 28 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2019 Sprawdze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 534 Opublikowano 28 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2019 (edytowane) Jak ustawić nie umiesz to rejestruje pod jedno. Poczytaj o AuthMe i Bungeecord to się dowiesz w czym tkwi błąd Edytowane 28 czerwca 2019 przez HotAngel2K17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 761 Opublikowano 28 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maxcom1 110
Hej! Mam autorski skrypt na logowanie (i rejestracje).
Nick, IP oraz hasło zapisują się w bazie danych.
Tyle że IP jest serwera a nie gracza.
Co mogę zrobić?
ip_forward: true, ani false nie pomagają.
Daje "Najlepszą odpowiedź" i Reakcję!
PROSZĘ O POMOC!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi