Addiss9 44 Opublikowano 19 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 Jaki plugin za to odpowiada? Misio12320 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 19 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 Chyba AutoIN ale ty lepiej użyj FastLogin :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 19 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 1 minutę temu, Peridot napisał: Chyba AutoIN ale ty lepiej użyj FastLogin :V Ale osoba z premium musi wpisywać /premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 99 Opublikowano 19 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 3 minuty temu, Addiss9 napisał: Ale osoba z premium musi wpisywać /premium Można zrobić skryptz eventem on join, który wpisuje automatycznie komendę premium (execute player command /premium) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 19 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 1 minutę temu, 3meraldK napisał: Można zrobić skryptz eventem on join, który wpisuje automatycznie komendę premium (execute player command /premium) No a jak ktoś nie będzie mieć premium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 99 Opublikowano 19 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 1 minutę temu, Addiss9 napisał: No a jak ktoś nie będzie mieć premium? Jeżeli non premka by wysłała komendę /premium to plugin (ten na logowanie) by wykrył że nie ma premki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 19 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 Teraz, 3meraldK napisał: Jeżeli non premka by wysłała komendę /premium to plugin (ten na logowanie) by wykrył że nie ma premki. No wolał bym tak jak na filmie Dało by rady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 19 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 Plug-in na logowanie Premium pod bungeecorda zawiera 60 linijek XD Z dodatkami więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 19 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 4 minuty temu, HotAngel2K17 napisał: Plug-in na logowanie Premium pod bungeecorda zawiera 60 linijek XD Z dodatkami więcej To podaj lub napisz takie logowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 19 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 Teraz, Addiss9 napisał: To podaj lub napisz takie logowanie Niee, mam swoje napisane i narazie nie udostępniam. A co do reszty, sprawdzasz czy Nick gracza należy do Premium jeżeli tak to on wchodzi i wpisuje /premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 19 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 Teraz, HotAngel2K17 napisał: Niee, mam swoje napisane i narazie nie udostępniam. A co do reszty, sprawdzasz czy Nick gracza należy do Premium jeżeli tak to on wchodzi i wpisuje /premium Ale wiesz że gracz może sobie ustawić nick kogoś z premki to poco mam po nicku sprawdzać? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 19 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 2 minuty temu, Addiss9 napisał: Ale wiesz że gracz może sobie ustawić nick kogoś z premki to poco mam po nicku sprawdzać? xD To jest i tak brak sensu, bo widocznie nie zrozumiałeś mojego celu. Jak będę na kompie spróbuje pomóc. Addiss9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 20 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2019 12 godzin temu, HotAngel2K17 napisał: To jest i tak brak sensu, bo widocznie nie zrozumiałeś mojego celu. Jak będę na kompie spróbuje pomóc. A wiadomka kiedy będziesz na kompie ?xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 20 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2019 Authme + Fastlogin + ProtocolLib. Link do skonfigurowanych pluginów: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skan: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Addiss9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 20 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2019 1 minutę temu, jaku49 napisał: Authme + Fastlogin + ProtocolLib. Link do skonfigurowanych pluginów: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skan: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Okej wrzucić na wszystkie serwery czy tylko na lobby czy Bungee ? I czy włączyć online mode jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 20 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2019 Online-mode=false A czy bunge czy nie to nie wiem, ja używałem tego na jednym serwerze a nie na sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 20 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2019 Ok zamykam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 20 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Addiss9 44
Jaki plugin za to odpowiada?
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi