Centurion 220 Opublikowano 19 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2019 Witam, Mam pytanie dotyczące antybota... Jakiego najlepiej wybrać... testowałem wiele skryptów/pluginów na to i żaden nie miał dużej skuteczności.... Coś polecacie w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kanafu 36 Opublikowano 19 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2019 Ja znam niezawodny plugin: Spoiler Centurion 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jndooo 9 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 Godzinę temu, Centurion napisał: Witam, Mam pytanie dotyczące antybota... Jakiego najlepiej wybrać... testowałem wiele skryptów/pluginów na to i żaden nie miał dużej skuteczności.... Coś polecacie w tym temacie? co miał by on zawierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Centurion 220 Opublikowano 20 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 Godzinę temu, jndooo napisał: co miał by on zawierać? Coś co blokuje boty dość wysokim procencie, ale da się normalnie też wbić na serwer bez 10 razy odświeżania serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jndooo 9 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 18 minut temu, Centurion napisał: Coś co blokuje boty dość wysokim procencie, ale da się normalnie też wbić na serwer bez 10 razy odświeżania serwera. Z tego co się orientuje to większość pluginów ma opcje blokady ale wtedy nikt nie wbije jak już to skrypt ale nie sądzę że da rade określić kto ma a kto nie ma wbić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Centurion 220 Opublikowano 20 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 8 minut temu, jndooo napisał: Z tego co się orientuje to większość pluginów ma opcje blokady ale wtedy nikt nie wbije jak już to skrypt ale nie sądzę że da rade określić kto ma a kto nie ma wbić. Na razie przetestuje ten plugin. Używałem czegoś podobnego w formie skryptu, ale jako skrypt dużo ramu żarł i wywalał serwer 2 godziny temu, kanafu napisał: Ja znam niezawodny plugin: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Centurion 220 Opublikowano 20 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 Jednak zostanę przy antibot-ultra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 24 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2019 może coś mojego: on connect: if {%player%::AntyBot} is not set: kick player due to "&c&lWyrzucono &aprzez &2&lAntyBota! %nl% &aWejdz ponownie! Upewiniamy sie ze nie jestes botem! :D" set {%player%::AntyBot} to true else: send "&aZweryfikowano! Kazde nastepne logowanie bedzie tez sprawdzane!" to player delete {%player%::AntyBot} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szymonjjay 29 Opublikowano 24 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2019 Skryptem nie zablokujesz botów. Wbije 1000 w sekunde i twój serwer leży, bo sk nie da rady nadążyć z connectami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 24 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2019 Godzinę temu, Grex napisał: może coś mojego: on connect: if {%player%::AntyBot} is not set: kick player due to "&c&lWyrzucono &aprzez &2&lAntyBota! %nl% &aWejdz ponownie! Upewiniamy sie ze nie jestes botem! :D" set {%player%::AntyBot} to true else: send "&aZweryfikowano! Kazde nastepne logowanie bedzie tez sprawdzane!" to player delete {%player%::AntyBot} Puknij się w łeb, to nie jest antybot typie. jaku49 i Grex 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 24 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2019 1 godzinę temu, Grex napisał: może coś mojego: on connect: if {%player%::AntyBot} is not set: kick player due to "&c&lWyrzucono &aprzez &2&lAntyBota! %nl% &aWejdz ponownie! Upewiniamy sie ze nie jestes botem! :D" set {%player%::AntyBot} to true else: send "&aZweryfikowano! Kazde nastepne logowanie bedzie tez sprawdzane!" to player delete {%player%::AntyBot} Do obejścia każdym boterem, który został wykonanym przez osobę która ma więcej niż 12 lat. To nawet nie leżało koło antybota. Chcesz antybota, masz go w AuthMe, wystarczy tylko luknąć do ustawień i ustawić po siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _MicX_ 51 Opublikowano 27 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2019 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! polecam ten plugin. na 100% jest niezawodny byłem swego czasu adminem na serwerze autora tego pluginu i za mojej długiej kadencji nie zawiódł ani razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Centurion 220
Witam,
Mam pytanie dotyczące antybota... Jakiego najlepiej wybrać... testowałem wiele skryptów/pluginów na to i żaden nie miał dużej skuteczności....
Coś polecacie w tym temacie?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi