Centurion 220 Opublikowano 24 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 (edytowane) Edytowane 31 października 2019 przez Centurion onik, Uzi, pandax i 2 innych 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 24 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 Jakby nie jakaś innowacyjna paczka to może i bym zagrał, prezentacja gut. Centurion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 24 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 (edytowane) 5 minut temu, jaku49 napisał: Jakby nie jakaś innowacyjna paczka to może i bym zagrał, prezentacja gut. Nie chce mieć crashy/botów/cheaterów itp. na serwerze więc muszę jakoś temu zaradzić. Ps: Dziękuję za opinię Edytowane 24 listopada 2018 przez Centurion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzi 20 Opublikowano 24 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 Polecam serwer kerpson i Centurion 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 24 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 W dniu 24.11.2018 o 22:54, Uzi napisał: Polecam serwer Dziękuję Jeśli chcecie dowiedzieć się o aktualizacjach i co jeszcze przygotowaliśmy na tą edycje. Zapraszam na naszego discorda:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Szukamy do współpracy Youtuberów/Techników. Więcej informacji na pw/serwerze discord. Polecam odebrać w menu hipack'a darmowe skrzydła Łączę posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337envy 44 Opublikowano 26 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2018 "weryfikacja hipack" nie lepiej do blazingpacka napisać ? co do samego serwera to wbije na start i się zobaczy o ile ta twoja dziecinna administracja mnie nie zbanuje od razu Random2178 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 26 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2018 13 minut temu, 1337envy napisał: "weryfikacja hipack" nie lepiej do blazingpacka napisać ? Blazingpack ma dużo wyższe wymagania aby dostać weryfikację co do samego serwera to wbije na start i się zobaczy o ile ta twoja dziecinna administracja mnie nie zbanuje od razu :D Dlatego załatwiłem paczkę weryfikacyjną aby ograniczyć ilość "retardów" na serwerze przy rekrutacjach lub ocenianiu serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzi 20 Opublikowano 26 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2018 Na ostatniej edycji dużo grałem, jedynym minusem, który jest ciężko naprawić to ilość graczy @Centurion mimo, że kupuje reklamy na yt itp. to niestety są różne skoki graczy. Raz jest po 5-10 osób a raz na edycje 80... i wielki spam. Co do tego co jest na serwerze... Jest nawet spoko, mogło by być lepiej, ale takie evenciki na psc są super!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 26 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2018 2 godziny temu, Uzi napisał: Na ostatniej edycji dużo grałem, jedynym minusem, który jest ciężko naprawić to ilość graczy @Centurion mimo, że kupuje reklamy na yt itp. to niestety są różne skoki graczy. Raz jest po 5-10 osób a raz na edycje 80... i wielki spam. Co do tego co jest na serwerze... Jest nawet spoko, mogło by być lepiej, ale takie evenciki na psc są super!!! Stan graczy po reklamie utrzymuje się tak samo jak na większych serwerach 7-14 dni więc to nie jest taki wielki problem.... a reklamy zakupuje dopiero po dwóch-trzech tygodniach od startu edycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaajek 1 Opublikowano 26 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2018 Hmm, a jak wyjaśnicie, to że nie dostałem swojej nagrody za udział w evencie? Centurion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 26 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2018 1 minutę temu, Kaajek napisał: Hmm, a jak wyjaśnicie, to że nie dostałem swojej nagrody za udział w evencie? Jeśli dobrze Cię kojarzę wygrałeś event w październiku dokładnie pvp? Nagrody rzeczowe niestety przepadły, ale sponsora możesz nadal odebrać po starcie edycji. Komenda /odbierz nagroda Kaajek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaajek 1 Opublikowano 26 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2018 1 minutę temu, Centurion napisał: Jeśli dobrze Cię kojarzę wygrałeś event w październiku dokładnie pvp? Nagrody rzeczowe niestety przepadły, ale sponsora możesz nadal odebrać po starcie edycji. Komenda /odbierz nagroda A no to przepraszam bo niestety, ale nie korzystam z discorda a kazali się tam zgłosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 26 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2018 2 minuty temu, Kaajek napisał: A no to przepraszam bo niestety, ale nie korzystam z discorda a kazali się tam zgłosić. Zawsze możesz do mnie napisać na skype: andzejowski / fb serwera/ ts 8887.pl lub na pw serwera. onik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onik 1 Opublikowano 28 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2018 Widziałem filmy na yt więc jestem przekonany, że wypali!! Centurion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 28 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2018 W dniu 28.11.2018 o 13:00, onik napisał: Widziałem filmy na yt więc jestem przekonany, że wypali!! Wypali nie wypali robię to dla zabawy. Zaraz się ktoś znajdzie, że się nie opłaca tego robić, ale niestety wychodzę na 0 lub na + gdzie wtedy przekazuje $$ dla graczy. Start już dzisiaj o godzinie 18:00 Kilka aktualizacji: -Usunęliśmy weryfikacje hipack (Dzięki wam tak zagłosowaliście na discordzie + było kilka innych powodów) I tutaj małe ale jeśli posiadasz weryfikacje masz małe przywileje w tym powiększony drop oraz jeśli jest to prawdziwy hipack mamy prawo sądzić, że nie masz cheatów. -Dodaliśmy powiększony enderchest w tym lvl dla każdej rangi. -Tak jak na prezentacji 0 kupowania rang w itemshopie Łączę posty. onik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337envy 44 Opublikowano 1 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2018 Hym serwer nie wygląda najgorzej wbiłem na chwilkę widzę duże postępy takie jak: - dodanie lobby Sam spawn także wygląda ładnie, lecz niestety dalej są takie rzeczy jak: - nieogarnięte /g - prefixy na które się nie da patrzeć (ten żółty strasznie kuje w oczy) Poza tym wszystkim nie wygląda to wszystko najgorzej ale mam jedno pytanko: - na co są właściwie rekrutacje skoro ranga moderator czy admin jest możliwa do zdobycia poprzez kopanie stone'a i tak poza tym skoro każdy 10-9 latek może sobie taką rangę admin ogarnąć to chyba pojęcie takie jak "administracja" traci znaczenie Ocena serwera: 7/10 W wolnej chwili może sobie pogram. Centurion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 1 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2018 W dniu 1.12.2018 o 19:02, 1337envy napisał: Hym serwer nie wygląda najgorzej wbiłem na chwilkę widzę duże postępy takie jak: - dodanie lobby Sam spawn także wygląda ładnie, lecz niestety dalej są takie rzeczy jak: - nieogarnięte /g - prefixy na które się nie da patrzeć (ten żółty strasznie kuje w oczy) Poza tym wszystkim nie wygląda to wszystko najgorzej ale mam jedno pytanko: - na co są właściwie rekrutacje skoro ranga moderator czy admin jest możliwa do zdobycia poprzez kopanie stone'a i tak poza tym skoro każdy 10-9 latek może sobie taką rangę admin ogarnąć to chyba pojęcie takie jak "administracja" traci znaczenie Ocena serwera: 7/10 W wolnej chwili może sobie pogram. Drop dokładnie 0,00020 % na zdobycie tej książki. Nieogarnięte /g ponieważ coś się spie.... z nim i nie wiem czemu nie działało. Więc tak trochę moja wina Co do lobby było już dawno, ale zmieniłem zdanie na 2-3 miechy. Aktualnie trwa rekrutacja do Administracji Serwera. Jeśli ktoś już grał na serwerze i zapoznał się z wymaganiami zapraszam!! Mała aktualizacja Po pierwsze zostały wprowadzone nowe ikonki w itemshopie.Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie jest to coś najlepszego, ale przynajmniej własnej roboty Po drugie naprawiono bug z dropem rękawicy Thanos'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirpacman 1 Opublikowano 5 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2018 (edytowane) Ładna prezentacja, na pewno wbije na serwer. Edytowane 5 grudnia 2018 przez sirpacman Centurion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 7 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 Wszystkich serdecznie zapraszam na Turniej PvP!!! IP: DoSCore.pl Godzina rozpoczęcia: 21:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 Co do wygrania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi