Skocz do zawartości

Biomy na zamówienie na Twój serwer Minecraft - serwery partnerskie (update)

Rekomendowane odpowiedzi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Witam, mam do zaoferowania tworzenie biomów jak i obiektów jakie sobie tylko wymarzysz!

Zajmuje się robieniem biomów od kwietnia 2017 roku, więc doświadczenie mam duże.

Biomy robione są w pluginie TerrainControl.

Poniżej przedstawię przykładowe biomy robione przeze mnie. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cljF8o8.png

Discord: bentsu#5048

Wiadomość prywatna na forum

NnElAxp.png

- Szczegółowego opisania zamówienia dot. biomów

- Płatnego wynagrodzenia

nJnerKw.png

xWVQkNL.png             ZfgkNZD.png

JdBBGLt.png

MC4U.PL, OnlyPVP.PL, HARDAGE.PL, CrazyMC.PL, XCrafters.pl, MCCW.PL i wiele innych

n416ndh.png

Stuu (mccw.pl)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszam na moją stronę tam znajdziecie moje portfolio, cennik, informacje dot. kontaktu i wiele wiele więcej!

Kliknij tutaj

PHYF4Zi.png0agNR85.png

Edytowane przez bentsu
aktualizacja serwerów
https://skript.pl/temat/29816-biomy-na-zam%C3%B3wienie-na-tw%C3%B3j-serwer-minecraft-serwery-partnerskie-update/

W dniu 8.10.2018 o 15:10, bentsu napisał:

Zajmuje się robieniem biomów od kwietnia 2017 roku, więc doświadczenie mam bardzo duże.

bardzo XD, jak już to duże, lepiej poczekaj trochę dłużej na "bardzo" :) 

Imo biomy są okej, pewnie niedługo skorzystam.

W dniu 8.10.2018 o 15:10, bentsu napisał:

MC4U.PL, OnlyPVP.PL, HARDAGE.PL, CrazyMC.PL, XCrafters.pl i wiele innych

Stuu

Oczywiście masz dowód, że dla nich zrobiłeś biomy? Jeśli tak to podeślij, z pewnością zdobędziesz więcej klientów :)

Pozdrawiam.

Polecam kumpla :) 

Znamy się od jakiś 2 lat i generalnie robi lepszą robotę ode mnie jeżeli chodzi o biomy :) 

BABCIU TO JEST [ciachowe].
Daj jakieś biomki za free :3

Edytowane przez LjayPL789
bludis

Usuwam wulgaryzm.

Notatka dodana przez bludis

4 godziny temu, Ewald napisał:

bardzo XD, jak już to duże, lepiej poczekaj trochę dłużej na "bardzo" :) 

Imo biomy są okej, pewnie niedługo skorzystam.

Oczywiście masz dowód, że dla nich zrobiłeś biomy? Jeśli tak to podeślij, z pewnością zdobędziesz więcej klientów :)

Pozdrawiam.

Nie mam uprawnień od drugiej strony na udostępnianie prywatnych konwersacji z facebook'a czy discorda. Zarzucę ci jedno potwierdzenie, tak na prawdę nie muszę nic udowadniać. Uaktywniłem się na tym forum, wcześniej działałem i dalej działam na mpcforum, gdzie mój temat wisi od listopada 2017 i ma ponad 2tyś wyświetleń.

potwierdzenie transakcji ze Stuu, oraz kawałek konwersacji z defabricated (XCrafters.pl):

7d9ckOD.png

JEYOrOv.png

Edytowane przez bentsu
19 godzin temu, bentsu napisał:

Nie mam uprawnień od drugiej strony na udostępnianie prywatnych konwersacji z facebook'a czy discorda. Zarzucę ci jedno potwierdzenie, tak na prawdę nie muszę nic udowadniać. Uaktywniłem się na tym forum, wcześniej działałem i dalej działam na mpcforum, gdzie mój temat wisi od listopada 2017 i ma ponad 2tyś wyświetleń.

potwierdzenie transakcji ze Stuu, oraz kawałek konwersacji z defabricated (XCrafters.pl):

7d9ckOD.png

JEYOrOv.png

No no, bardzo ładnie :> Będzie kupowane.

• 3 tygodnie później...
18 godzin temu, Parczik napisał:

Pasożyt... Nigdy w życiu ci nie zapłacę. To jest forum do udostępniania skryptów. A nie ich sprzedawania za 300 zł

to jest dział "współpraca", pasożyt? zrób lepiej to pogadamy ;)

cena jest zależna od tego co mi zlecasz

Edytowane przez bentsu
W dniu 2.11.2018 o 01:34, Parczik napisał:

Pasożyt... Nigdy w życiu ci nie zapłacę. To jest forum do udostępniania skryptów. A nie ich sprzedawania za 300 zł

Herezja tworzy się z bezczynności :/

Tak btw. fajną robotę ten Pan wykonuję więc czemu nie zapłacić mu tyle pieniążków?

• Libter odpiął/ęła ten temat
  • Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...