Gotoval 9 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 Drop to prosty, lecz rozbudowany skrypt na drop przedmiotów z określonych bloków. Wszystko można swobodnie edytować, a komentarze pozwolą szybciej zrozumieć skrypt. Link do skryptu: Jest to finalna wersja skryptu. kapi., Rejszpat, bvcz i 5 innych 6 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ask3r 34 Opublikowano 23 września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 września 2018 Noo, brakuje paru opcji ale skrypt fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gotoval 9 Opublikowano 24 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2018 W dniu 23.09.2018 o 14:48, Ask3r napisał: Noo, brakuje paru opcji ale skrypt fajny Czego brakuje w takim razie (i jest to możliwe do zrobienia)? Starałem się wykorzystać wszystkie aktualne opcje z Craftlina, które można do zrobienia systemu dropu i takie coś wyszło. Ask3r 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ask3r 34 Opublikowano 24 września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 września 2018 1 godzinę temu, Gotoval napisał: Czego brakuje w takim razie (i jest to możliwe do zrobienia)? Starałem się wykorzystać wszystkie aktualne opcje z Craftlina, które można do zrobienia systemu dropu i takie coś wyszło. Nie będę się opisywał bo nie jest to dostępne na ten moment... Jednak przydałoby się GUI ew. estetyczniejszy wygląd /drop - Wiem, wiem każdy może ustawić jak mu się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gotoval 9 Opublikowano 24 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2018 2 godziny temu, Ask3r napisał: Nie będę się opisywał bo nie jest to dostępne na ten moment... Jednak przydałoby się GUI ew. estetyczniejszy wygląd /drop - Wiem, wiem każdy może ustawić jak mu się podoba Jak będzie GUI możliwe to pomyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 6 października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 października 2018 (edytowane) Mogło być lepiej, niemniej niezły skrypt Edytowane 28 lutego 2019 przez Reedzev_ pandax i koveek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi