Witam, może ktoś mi podać nazwę wtyczki na odnawialne drewno? W senie jak masz drzewa i je niszczysz chcę, żeby się regenerowało jak jest na serwerach minecraft Rust.
Edytowane przez JanekJaran Poprawiono błędy językowe, interpunkcyjne i ortograficzne, zmieniono nazwę wątku
Poprawiono błędy językowe, interpunkcyjne i ortograficzne, zmieniono nazwę wątku. Na przyszłość stosuj polskie znaki diakrytyczne, staraj się poprawnie formułować zdania i zwróć uwagą na formatowanie!
Pytanie
mateuszx1236 0
Witam, może ktoś mi podać nazwę wtyczki na odnawialne drewno? W senie jak masz drzewa i je niszczysz chcę, żeby się regenerowało jak jest na serwerach minecraft Rust.
Edytowane przez JanekJaranPoprawiono błędy językowe, interpunkcyjne i ortograficzne, zmieniono nazwę wątku
Poprawiono błędy językowe, interpunkcyjne i ortograficzne, zmieniono nazwę wątku. Na przyszłość stosuj polskie znaki diakrytyczne, staraj się poprawnie formułować zdania i zwróć uwagą na formatowanie!
Notatka dodana przez JanekJaran
https://skript.pl/temat/29413-generator-drewna/Udostępnij na innych stronach
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi