Skocz do zawartości

Skrypterem

frizzuczekXDD
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj, najpewniej mnie nie znasz, aczkolwiek mam na imię Patryk, pochodzę z woj. małopolskiego oraz mogę zostać skrypterem na twoim serwerze. Oferuję średniej oraz wysokiej jakości skrypty. Mam 14 lat, od 10 roku życia interesuję się pluginem Skript. Nie używam najnowszej wersji Skripta ponieważ większość moich prac, na nim po prostu nie działa, typu rangi administracyjne na chacie, bez użycia PermissionsEx, nie chodzi mi o te moje pseudo rangi z hypixela. Dla chętnych, mogę wysłać większość mojich skryptów zapisanych na dysku, przerzuconych na code.skript.pl lub pastebin, poprzedni post był słabo opisany, oraz brzydki, lecz o ten zadbałem. Tak jak wspomniałem oferuje średniej/wysokiej jakości skrypty. Na ten moment są dwa tygodnie po powrocie do Skripta po 6 miesięcznej przerwie. Jedyne co bym chciał to dostęp do FTP, oraz opa na serwerze. Nic więcej, aczkolwiek nie pogardzę konsolą ale raczej nie potrzebna mi do bycia skrypterem. Na dole jest skrócona wersja wszystkiego co tu opisałem.

Oferuję:

Średniej/Wysokiej jakości skrypty

Aktywność

Oraz bycie uprzejmym

Chciałbym:

Dostęp do FTP

Opa na serwerze

(nie za bardzo potrzebne więc tak bardzo nie wymagam) konsola

Kontakt:

Discord: CsSkrouble#2681

lub pw na forum

Pozdrawiam, CsSkrouble.

Edytowane przez DeltaT
Nieaktywny

Poprawiono formatowanie

Będąc skrypterem raczej nie jest wymagany dostęp do FTP czy konsoli. Nawet op ci nie jest raczej potrzebny, bo i na co? Ty masz pisać skrypty, a nie pilnować graczy na serwerze.

4 minuty temu, DeltaT napisał:

Będąc skrypterem raczej nie jest wymagany dostęp do FTP czy konsoli. Nawet op ci nie jest raczej potrzebny, bo i na co? Ty masz pisać skrypty, a nie pilnować graczy na serwerze.

FTP oraz op, jak by nie było nikogo kto by mi wpisywał /skript reload nazwa lub wgrywał skrypta.

Nawet jeśli nikogo by nie było to starczy poczekać na administratora, lub właściciela serwera. Od takich rzeczy jak wgrywanie czegoś czy usuwanie są właśnie oni a nie skrypter. Ty masz tylko zadanie pisać skrypty.

1 minutę temu, DeltaT napisał:

Nawet jeśli nikogo by nie było to starczy poczekać na administratora, lub właściciela serwera. Od takich rzeczy jak wgrywanie czegoś czy usuwanie są właśnie oni a nie skrypter. Ty masz tylko zadanie pisać skrypty.

no wiesz, przyzwyczajiłem się do innych serwerów gdzie miałem taki dostęp.

19 minut temu, frizzuczekXDD napisał:

no wiesz, przyzwyczajiłem się do innych serwerów gdzie miałem taki dostęp.

No to usuń jakoś to przyzwyczajenie :)

Co do zatrudnienia takiej osoby napisałbym do kogoś innego na tym forum co ma sporo reputacji a nie kogoś co niczym się nie wyróżnia :/
Popracuj najpierw na forum to zyskasz wielu klientów bez reklamowania się :)

wiec tak....1. Średniej/Wysokiej jakości skrypty. Że co? Albo wykonujesz coś na odpierdzi*l albo dobrze... A nie sobie wybierasz "a może teraz sb odpuszczę i nie przyłożę". 
2.Nie lepiej nauczyć się w 2-3h pisania pluginów (jeśli znasz jakieś podstawy programowania w javie).
3. Skrypterem. Heh 

Edytowane przez DeltaT
Nieaktywny

Poprawiono formatowanie

13 godzin temu, jaku49 napisał:

Ej zaraz ty masz 14 lat czy 10 bo ja już nie wiem...
x2PuFWx.png 
tutaj jest napisane co innego :nokappa:

Myślałem że ustawiłem na 14.. już poprawiam popełniłem błąd.

14 godzin temu, Kozaczekkw napisał:

Heh, napisalem do niego o prace i mnie zwyzywal :) Nice uprzejmosc.

Ta sam zacząłeś się wywyższać. To że jesteś starszy to nie znaczy że mądrzejszy.

13 godzin temu, MrPatryk07 napisał:

wiec tak....1. Średniej/Wysokiej jakości skrypty. Że co? Albo wykonujesz coś na odpierdzi*l albo dobrze... A nie sobie wybierasz "a może teraz sb odpuszczę i nie przyłożę". 
2.Nie lepiej nauczyć się w 2-3h pisania pluginów (jeśli znasz jakieś podstawy programowania w javie).
3. Skrypterem. Heh 

No wiesz nie które skrypty są średniej a nie które wysokiej jakości. W jednym napiszę coś w gorszym sposobie a w każdym kolejnym staram uczyć się czegoś nowego aby skrócić skrypt.

Chciałbym dodać że z hejtów się śmieje lub odpowiadam sobie śmiesznym tekstem.

1 minutę temu, frizzuczekXDD napisał:

Chciałbym dodać że z hejtów się śmieje lub odpowiadam sobie śmiesznym tekstem.

Mam rozumieć, że tylko nabijasz posty? :ancom: 

W dniu 27.08.2018 o 19:08, frizzuczekXDD napisał:

Nie używam najnowszej wersji Skripta ponieważ większość moich prac, na nim po prostu nie działa, typu rangi administracyjne na chacie, bez użycia PermissionsEx, nie chodzi mi o te moje pseudo rangi z hypixela.

Co się zmieniło jeśli chodzi o czat w nowszych wersjach Skripta?

mojich

:lulkappa: 

dostęp do FTP, oraz opa na serwerze

Po co Ci od razu dostęp do całego FTP i op? Przecież można dać uprawnienia do przeładowywania skryptów i dostęp do katalogu /plugins/Skript/scripts :seemskappa:.

CsSkrouble#2681

Na innych forach z tym nickiem skorelowane są niezbyt pozytywne historie, które zniechęcają użytkownika do zatrudniania Cie :nokappa: 

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

21 minut temu, Rejszpat napisał:

Mam rozumieć, że tylko nabijasz posty? :ancom: 

Co się zmieniło jeśli chodzi o czat w nowszych wersjach Skripta?

:lulkappa: 

Po co Ci od razu dostęp do całego FTP i op? Przecież można dać uprawnienia do przeładowywania skryptów i dostęp do katalogu /plugins/Skript/scripts :seemskappa:.

Na innych forach z tym nickiem skorelowane są niezbyt pozytywne historie, które zniechęcają użytkownika do zatrudniania Cie :nokappa: 

Aj tam z tym ostatnim to z typa beke miałem i tak nie miałem zamiaru tam grać. Co do 1, napisałem jak reaguje na hejty. Co do drugiego to na najnowszej wersji nie działają moje skrypty :kappa: co do 3 nie znam się na wszystkich hostingach.

2 godziny temu, frizzuczekXDD napisał:

Aj tam z tym ostatnim to z typa beke miałem i tak nie miałem zamiaru tam grać. Co do 1, napisałem jak reaguje na hejty. Co do drugiego to na najnowszej wersji nie działają moje skrypty :kappa: co do 3 nie znam się na wszystkich hostingach.

No na hejty odpowiadasz nabijając sobie posty na forum i jednocześnie łamiąc jego regulamin (spam). Co do znajomości hostingów to nie widzę aby osoba cytowana przez Cb pisała coś o nich. Jedynie o permisjach, które można wszędzie dać gdzie tylko ma się dostęp do ftp.

Co do tej twojej "beki" jest to opinia o tobie. Osoby np. jak ja posiadające swój serwer i sponsorujące inne serwery (dużo większe od mojego) mogą polecić innym Ciebie nawet dając dostęp do ftp, consoli itp. ale z uwagi iż nie obchodzi Cię opinia o twojej osobie albo jest bardzo zła na innych forach raczej nikt nie kupi u cb żadnego skryptu ponieważ możesz się okazać zwykły darmozjadem :/

Edytowane przez Centurion

W dniu 27.08.2018 o 20:51, LuckyPotato napisał:

A można prosić o jakiś twój najlepiej (według ciebie) wykonany skrypt? Albo jego fragment?

W dniu 27.08.2018 o 21:09, frizzuczekXDD napisał:

Dam na pw jutro, ponieważ dzisiaj nie mam dostępu do komputera, aczkolwiek jutro tak ;)

A ja nadal czekam...

3 godziny temu, LuckyPotato napisał:

A ja nadal czekam...

Dzisiaj dostaniesz bo wczoraj w mc grałem i zapomniałem

9 godzin temu, Centurion napisał:

No na hejty odpowiadasz nabijając sobie posty na forum i jednocześnie łamiąc jego regulamin (spam). Co do znajomości hostingów to nie widzę aby osoba cytowana przez Cb pisała coś o nich. Jedynie o permisjach, które można wszędzie dać gdzie tylko ma się dostęp do ftp.

Co do tej twojej "beki" jest to opinia o tobie. Osoby np. jak ja posiadające swój serwer i sponsorujące inne serwery (dużo większe od mojego) mogą polecić innym Ciebie nawet dając dostęp do ftp, consoli itp. ale z uwagi iż nie obchodzi Cię opinia o twojej osobie albo jest bardzo zła na innych forach raczej nikt nie kupi u cb żadnego skryptu ponieważ możesz się okazać zwykły darmozjadem :/

Czy ja pisałem coś o hajsie? Nie. Nie biore od nikogo kasy za skrypt

bludis

Scalam...

Notatka dodana przez bludis

6 godzin temu, frizzuczekXDD napisał:

Dzisiaj dostaniesz bo wczoraj w mc grałem i zapomniałem

Czy ja pisałem coś o hajsie? Nie. Nie biore od nikogo kasy za skrypt

Więc zawsze możesz pisać skrypty na forum gdzie dużo więcej zyskasz za swoją pracę oraz tworząc coś co dużo osób wykorzysta :)

2 godziny temu, Centurion napisał:

Więc zawsze możesz pisać skrypty na forum gdzie dużo więcej zyskasz za swoją pracę oraz tworząc coś co dużo osób wykorzysta :)

Nie mam jak testować skryptów

edit1: zapomniałem że moge przecież sam sobie zahostować serwer na komputerze :P

Edytowane przez frizzuczekXDD
lloydpl ogar bo już zedytowałem

• bvcz zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...