WirusYt 2 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Witam, potrzebuje skript że kto ma permisje o nazwie blokadarmor to wtedy nie może na trybie kreatywnym założyć np zbroje na armor stand albo inne narzędzia czyli kilofy siekiery wo ogóle jak już. (za wszelką pomoc dziękuje) xAxee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 xAxee 1 951 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Nie sprawdzane: on rightclick: if target block is armor stand: if player's gamemode is creative: if player has permission "PozArmor": stop else: cancel event WirusYt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WirusYt 2 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 12 minut temu, xAxee napisał: Nie sprawdzane: on rightclick: if target block is armor stand: if player's gamemode is creative: if player has permission "PozArmor": stop else: cancel event Linia 7 - Cancel Event Error ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 1 minutę temu, WirusYt napisał: Linia 7 - Cancel Event Error ! To np daj set target block to air WirusYt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WirusYt 2 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 1 godzinę temu, xAxee napisał: To np daj set target block to air block to air - error ale dałem set target noi nie ma erroru teraz przetestuje czy ktoś może na gm1 założyć coś na armor stand. 1 godzinę temu, xAxee napisał: To np daj set target block to air To nie działa dałem set target to mogę z permisją PozArmor założyć mu zbroje no kurde Łącze. Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Teraz, WirusYt napisał: To nie działa dałem set target to mogę z permisją PozArmor założyć mu zbroje no kurde bo to uprawnienie pozwala zakładać WirusYt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WirusYt 2 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 2 minuty temu, xAxee napisał: bo to uprawnienie pozwala zakładać AAA no to pisz tak od razu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 8 minut temu, WirusYt napisał: AAA no to pisz tak od razu ! Działa? jak tak to zaznaczysz moją odpowiedz jako najlepsza? WirusYt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 126 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Ten temat został przeniesiony. WirusYt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WirusYt 2 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 17 godzin temu, xAxee napisał: Działa? jak tak to zaznaczysz moją odpowiedz jako najlepsza? Teraz sprawdziłem dokładnie noi mają tego creative mogą nadal zakładać więc nie działa ale errorów nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, WirusYt napisał: Teraz sprawdziłem dokładnie noi mają tego creative mogą nadal zakładać więc nie działa ale errorów nie ma Teraz? on rightclick with armor stand: IF player's gamemode is "creative": IF player has permission "PozArmor": stop else: cancel event (lub kill event-entity) Edytowane 3 sierpnia 2018 przez xAxee WirusYt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _xXCichyMleczXx_ 16 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 Aemor stand to entity, nie blok WirusYt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 LloydPL 436 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 on rightclick on an armor stand: if player's gamemode is creative: if player has permission "PozArmor": send "NIEN!" to player cancel event nie testowane WirusYt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WirusYt 2 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 23 godziny temu, xAxee napisał: Teraz? on rightclick with armor stand: IF player's gamemode is "creative": IF player has permission "PozArmor": stop else: cancel event (lub kill event-entity) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Errory przy kill event-entity tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 Może będzie działać ;q @Wirus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WirusYt 2 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 Godzinę temu, LjayPL789 napisał: Może będzie działać ;q @Wirus Linia 5 Error z tym send jest coś nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 Naprawione: @Wirus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WirusYt 2 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 9 godzin temu, LjayPL789 napisał: Naprawione: @Wirus No ale niestety testowałem i gracze mogą nadał zakładać na armor stand np zbroje diamentową a nie można tylko stawiać już armor stand na creative a mi nie chodzi aby nie można było stawiać tylko chodzi o to żeby nie mogli na to nic zakładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 a moje działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 (edytowane) on script load: import "org.bukkit.event.player.PlayerInteractAtEntityEvent" on "org.bukkit.event.player.PlayerInteractAtEntityEvent": if event.getPlayer()'s gamemode is creative: if event.getPlayer() has permission "blokadarmor": if "%event.getRightClicked()%" is "armor stand": cancel event send "Zablokowane." to event.getPlayer() Edytowane 4 sierpnia 2018 przez knugi dodanie permissji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WirusYt 2 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 9 minut temu, knugi napisał: on script load: import "org.bukkit.event.player.PlayerInteractAtEntityEvent" on "org.bukkit.event.player.PlayerInteractAtEntityEvent": if event.getPlayer()'s gamemode is creative: if event.getPlayer() has permission "blokadarmor": if "%event.getRightClicked()%" is "armor stand": cancel event send "Zablokowane." to event.getPlayer() 3 Linijka coś nie halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
WirusYt 2
Witam, potrzebuje skript że kto ma permisje o nazwie blokadarmor to wtedy nie może na trybie kreatywnym założyć np zbroje na armor stand albo inne narzędzia czyli kilofy siekiery wo ogóle jak już.
(za wszelką pomoc dziękuje)
26 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi