TheAdamos 24 Opublikowano 7 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2018 (edytowane) Witam. Przedstawiam wam mój skrypt na /pomoc. skrypt ma w sobie: /pomoc /vip itp. Oraz automatyczna blokadę komęd. ( /pl /bukkit itp. ) Skrypt pisałem ok 35min. jest to mój pierwszy skrypt więc proszę o wyrozumiałoŚć. DOWNLOAD: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 1 października 2018 przez stefanik11 Rejszpat, KrejzolekPRO i Patbox 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Pierwszy skrypt jupi ale super, pojdzmy sie pochwalic, bo na 100% opinie będa 10/10, zgłoś ten skrypt na skrypt miesiąca. Na 100% ci się uda Co do skryptu, podstawy skript, każdy to zna więc nic specjalnego. Mało skryptów tego typu jest na internecie? Dodałeś options więc to jest + Masz 5+/10 na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 command /plugins: aliases: pl, ? trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" command /pl: trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" command /?: trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" command /help: trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" command /bukkit:plugins: trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" command /bukkit:pl: trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" command /bukkit:help: trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" command /me: trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" command /bukkit:me: trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" 10 godzin temu, TheAdamos napisał: 35min. Zmarnowałeś 15 minut. on command "/komenda1" or "/komenda2" or "/komenda3" or "/komenda4": cancel event send "&cCostam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheAdamos 24 Opublikowano 8 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 (edytowane) W dniu 8.07.2018 o 09:42, HotAngel2K17 napisał: Pierwszy skrypt jupi ale super, pojdzmy sie pochwalic, bo na 100% opinie będa 10/10, zgłoś ten skrypt na skrypt miesiąca. Na 100% ci się uda Co do skryptu, podstawy skript, każdy to zna więc nic specjalnego. Mało skryptów tego typu jest na internecie? Dodałeś options więc to jest + Masz 5+/10 na zachętę. Dzięki Postaram się bardziej. A co do... W dniu 8.07.2018 o 10:50, Rejszpat napisał: command /plugins: aliases: pl, ? trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" command /pl: trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" command /?: trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" command /help: trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" command /bukkit:plugins: trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" command /bukkit:pl: trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" command /bukkit:help: trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" command /me: trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" command /bukkit:me: trigger: send " &8» &4Blad: &cNie masz dostepu!" Zmarnowałeś 15 minut. on command "/komenda1" or "/komenda2" or "/komenda3" or "/komenda4": cancel event send "&cCostam" Tak wiem o tym. przepraszam. Postaram się bardziej jeżeli chodzi o to. Edytowane 10 lipca 2018 przez nicku1 Odpowiedź wkradła się w cytat, edytuję Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 (edytowane) Uwielbiam skrypty na easyhc Dobra, skrypt same sendy nic innego. Trzymaj + za options. OCENA: 3/10 EDIT: @xAxee, a który serwer jak nie easyhc i megadrop ma rangi sponsor, vip, svip?... Edytowane 9 lipca 2018 przez LjayPL789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheAdamos 24 Opublikowano 8 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Jeżeli ci się nie podoba, nie musisz mnie hejtować, starałem się. To mój pierwszy skrypt, Teraz piszę /pomoc w gui c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 6 minut temu, TheAdamos napisał: Jeżeli ci się nie podoba, nie musisz mnie hejtować, starałem się. To mój pierwszy skrypt, Teraz piszę /pomoc w gui c; Już się nie mogę doczekać na bugowanie, bo na pewno zrobisz to w taki sposób, że będzie można zbugować Rejszpat i TheAdamos 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheAdamos 24 Opublikowano 8 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 13 minut temu, BrixNW napisał: Już się nie mogę doczekać na bugowanie, bo na pewno zrobisz to w taki sposób, że będzie można zbugować "format slot 0 of player with diamond named "&bNie będzie bugowania!" to close" Heh, znam to c; ale tak nie zrobie ccc; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Szanuje za to, że chcesz się jeszcze uczyć pisać skrypty w 2018 roku, gdy Minecraft nie oszukujmy się umiera powoli i wolałbym się uczyć pisać pod MPE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheAdamos 24 Opublikowano 8 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 49 minut temu, KrejzolekPRO napisał: Szanuje za to, że chcesz się jeszcze uczyć pisać skrypty w 2018 roku, gdy Minecraft nie oszukujmy się umiera powoli i wolałbym się uczyć pisać pod MPE. Tak wiem, minecraft umiera, ale nie chcę się uczyć od nowa coŚ tam już umiem c; a nauka od nowa zajmuje dużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheAdamos 24 Opublikowano 9 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2018 14 godzin temu, xAxee napisał: To są podstawy podstaw same sendy... Ale można by to było zrobić krócej tak jak @Rejszpat napisał... @LjayPL789 skyblock / moze jakis rust / itp (prawie) kazdy serwer ma jakies rangi typu VIP itd... Wiem, ale może ktoŚ potrzebuje a nie chce mu sie pisać. Aktualnie pisze skrypt na rust (Bronie, bazy, osiągnięcia, topki, txt, Grupy, zrzuty itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 9 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2018 Godzinę temu, TheAdamos napisał: Wiem, ale może ktoŚ potrzebuje a nie chce mu sie pisać. Aktualnie pisze skrypt na rust (Bronie, bazy, osiągnięcia, topki, txt, Grupy, zrzuty itp) Zacząłeś od komend i nagle tak obszerny skrypt? xAxee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 12 godzin temu, KrejzolekPRO napisał: Zacząłeś od komend i nagle tak obszerny skrypt? Może plagiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheAdamos 24 Opublikowano 11 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2018 W dniu 10.07.2018 o 01:13, KrejzolekPRO napisał: Zacząłeś od komend i nagle tak obszerny skrypt? A dużo się ucze, wkuwam i wkuwam 24h więc ... W dniu 10.07.2018 o 13:49, Rejszpat napisał: Może plagiat Jaki plagiat c; Rejszpat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamineK 8 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 Też uczyłem się od tego, myślę, że rozwiniesz się bardziej i opublikujesz kilka swoich prac. Ocena skryptu: 4/10 Ktoś już pisał można było użyć: on command "/?" or "pl": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi