Centurion 220 Opublikowano 20 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2018 (edytowane) Edytowane 17 października 2018 przez Centurion BlackRode, Ask3r, gnomq i 4 innych 2 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kahaske 3 Opublikowano 21 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2018 (edytowane) Fajny serwer, polecam. Edytowane 3 czerwca 2018 przez Nioo Maciek21, Centurion i BlackRode 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 21 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2018 (edytowane) -Brzydki spawn -Nie ogarniete pluginy -"MegaCore" - kolejny easyhc gowno serwer -Robienie rekrutacji tylko po to zeby gracze wbili na serwer -Administracja -14 Edytowane 3 czerwca 2018 przez Nioo Szwagru i Myrlakusss 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 21 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 maja 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Sowel napisał: -Brzydki spawn -Nie ogarniete pluginy -"MegaCore" - kolejny easyhc gowno serwer -Robienie rekrutacji tylko po to zeby gracze wbili na serwer -Administracja -14 Przyjmuje tylko osoby, które wpiszą wiek 15 i to potwierdzą na discordzie. A to, że uwzględniam w reklamie dostępność rekrutacji to jest mój tzn. patent marketingowy. Lepsze jest to niż wydawanie na 200 zł na jakiegoś youtuberka, który i tak nic nie zrobi lub tak jak ty czekanie na nie ogarniętego sponsora, który wszystko Ci da ;p Spawn akurat mi się podoba i nawet zrobiłem małą ankietę uwzględniającą stare spawny jakie mieliśmy na serwerze. Aktualny 31 typa, taki bardziej wiosenny 23 osoby itd. Nigdzie nie napisałem "MegaCore" chyba chodziło Ci o MegaDrop ? Pracujemy nad nowym trybem McOsada więc próbuje rozwinąć serwer nad różnymi ścieżkami rozgrywki to już Ci pisałem + z tego co już wiesz mogę sponsorować jakiś projekt, jeśli dostane prezentacje jego. Jeśli chcesz od kogoś wyciągnąć kasę to nie ode mnie @Kahaske dzięki za opinie. Edytowane 21 maja 2018 przez Centurion BlackRode, Ziolo#, Maciek21 i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackRode 28 Opublikowano 21 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2018 Spoko serwer Centurion i Ziolo# 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pudlis 4 Opublikowano 21 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2018 Polecam Serwer, można miło spędzić czas, poznać ogarnięte osoby ( dorosłe ). Miła Administracja, aktywna. Dobry Kontakt z Właścicielem, Administracją ;3 Centurion, Uzi, BlackRode i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziolo# 1 Opublikowano 22 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2018 Bardzo fajny server staramy się udoskonalac błedy a to wszysko dzieki graczą którzy nam pomagają. Spawn mysle że jest dobry graczą też się podoba Ciągle staramy rozbudowywadz serwer . Mysle ze nasz serwer to jeden z lepszych chociarzby nas serwer ma obecnie 3 minigry których nie spoktasz na innych serwerach.Mamy równierz 3 serwery nieststy 2 w budowie lecz HardCore jest już prawie skonczony Centurion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 22 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2018 20 godzin temu, Centurion napisał: Przyjmuje tylko osoby, które wpiszą wiek 15 i to potwierdzą na discordzie. A to, że uwzględniam w reklamie dostępność rekrutacji to jest mój tzn. patent marketingowy. Lepsze jest to niż wydawanie na 200 zł na jakiegoś youtuberka, który i tak nic nie zrobi lub tak jak ty czekanie na nie ogarniętego sponsora, który wszystko Ci da ;p Spawn akurat mi się podoba i nawet zrobiłem małą ankietę uwzględniającą stare spawny jakie mieliśmy na serwerze. Aktualny 31 typa, taki bardziej wiosenny 23 osoby itd. Nigdzie nie napisałem "MegaCore" chyba chodziło Ci o MegaDrop ? Pracujemy nad nowym trybem McOsada więc próbuje rozwinąć serwer nad różnymi ścieżkami rozgrywki to już Ci pisałem + z tego co już wiesz mogę sponsorować jakiś projekt, jeśli dostane prezentacje jego. Jeśli chcesz od kogoś wyciągnąć kasę to nie ode mnie @Kahaske dzięki za opinie. Nie czekam na ogarnietego sponsora xD? Serwer Hardcore* czyli kolejne easyhc gowno Jezeli placisz te 100/200zl na maszyne i nie wykupujesz zadnej reklamy u youtubera tylko promujesz serwer rekrutacja to powodzenia ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 22 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2018 34 minuty temu, Sowel napisał: Nie czekam na ogarnietego sponsora xD? Serwer Hardcore* czyli kolejne easyhc gowno Jezeli placisz te 100/200zl na maszyne i nie wykupujesz zadnej reklamy u youtubera tylko promujesz serwer rekrutacja to powodzenia ;p Spokojnie na hardcore w 10 min nic dużego nie otrzymasz najwyżej w kilkanaście godzin to już nie jest easyhc ;p Napisałem może tak nie do końca, ale wykupiłem kilka reklam niestety u dwóch Panów okazali się oszustami z dość dużą ilością subów BlackRode i Uzi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 26 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2018 Spawn na odwal się, wersja bez 1.8 była by lepsza i na nowym pvp a nie czymś co już milion razy było. Gonti 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 26 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2018 (edytowane) 2 godziny temu, jaku49 napisał: Spawn na odwal się, wersja bez 1.8 była by lepsza i na nowym pvp a nie czymś co już milion razy było. Mieliśmy tryb na nowym pvp niestety mało kto grał mimo reklamy na yt. Co do MegaDropu możesz wbić 1.8-1.12.2 + spawn nie jest na taki odwal 3 godziny temu, NieJa napisał: Słaby serwer $$$$$ EZHAC No, ale posiadamy też inne projekty. Np. McOsada, HardCore itp. Mieliśmy serwery Survival, PvP, SkyBlock tylko nikt na nim nie grał. Jeśli widzisz jeden tryb, na którym mamy możliwość dostarczenia rozrywki nie pisz bzdur proszę. Edytowane 26 maja 2018 przez Centurion Uzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiltakipl 0 Opublikowano 26 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2018 Serwer mi sie podobal! Do czasu kiedy budowalem sobie gildie a tu nagle mnie jakis admin sprawdza! Ja sie pytam: Dlaczego sądzisz ze mam cheaty? On odpowiedzial: Bo cie podejżewam! (Jak by co to nie mialem cheatów) On powiedzial zebym wbil na skype. Nie mialem skype... On powiedzial zebym sie przyznal i on by tak zrboil na mojim piejscu! I tak sie chyba z 10 min kuciliśmy wkońcu napisalem ze sie przyznaje od cheatów chociaz ich nie mam! I mnie zbanowal totalnie za nic. Koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 26 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2018 1 minutę temu, kamiltakipl napisał: Serwer mi sie podobal! Do czasu kiedy budowalem sobie gildie a tu nagle mnie jakis admin sprawdza! Ja sie pytam: Dlaczego sądzisz ze mam cheaty? On odpowiedzial: Bo cie podejżewam! (Jak by co to nie mialem cheatów) On powiedzial zebym wbil na skype. Nie mialem skype... On powiedzial zebym sie przyznal i on by tak zrboil na mojim piejscu! I tak sie chyba z 10 min kuciliśmy wkońcu napisalem ze sie przyznaje od cheatów chociaz ich nie mam! I mnie zbanowal totalnie za nic. Koniec Więc tak na początek podaj nick admina lub godzinę zdarzenia (dokładną jeśli łaska). Uzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiltakipl 0 Opublikowano 26 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2018 Ale ja nie mam mikrofonu ... Pisalem mu ze nie mam mikofonu.. Odbanuesz mnie chciaż? Ja nie mam cheatów! I nie mam w co innego grac... Varter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 26 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2018 (edytowane) Serwer mi się nie podoba Niemiła atmosfera, przeklinające dzieci, nieogarnięta administracja itd. Jeżeli chodzi o tryby to róbcie sobie te "izihc" czy megadrop ale zróbcie je tak aby nie było na nich żadnych bugów, a nie, że ledwo wejdę na serwer teleportuje mnie pod ziemię, a po rzuceniu perłą blokuje mnie w ścianie z, której nie mogę się wydostać. Edytowane 26 maja 2018 przez Taq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 26 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2018 5 minut temu, Taq napisał: Serwer mi się nie podoba Niemiła atmosfera, przeklinające dzieci, nie ogarnięta administracja itd. Jeżeli chodzi o tryby to róbcie sobie te "izihc" czy megadrop ale zróbcie je tak aby nie było na nich żadnych bugów, a nie, że ledwo wejdę na serwer teleportuje mnie pod ziemię, a po rzuceniu perłą blokuje mnie w ścianie z, której nie mogę się wydostać. A w jaki sposób ty byś to zablokował :p ? Uzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzi 20 Opublikowano 27 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2018 Spoko serwer BlackRode 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowEk 60 Opublikowano 29 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 Serwer mi się nie podoba. Miałem dostęp do komendy /rekru reset [nick], ponieważ Pan właściciel w ogóle umie robić permisje? Nie wydaje mi się. Ban bez podstaw "oj nie bawimy się tak", ale jak? Ja nic nie wpisałem, nic nie piszę w regulaminie o resetowaniu rekru. Z góry nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion 220 Opublikowano 29 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 Teraz, ShadowEk napisał: Serwer mi się nie podoba. Miałem dostęp do komendy /rekru reset [nick], ponieważ Pan właściciel w ogóle umie robić permisje? Nie wydaje mi się. Ban bez podstaw "oj nie bawimy się tak", ale jak? Ja nic nie wpisałem, nic nie piszę w regulaminie o resetowaniu rekru. Z góry nie polecam. Grając na serwerze akceptujesz regulamin. /regulamin Było to małe przeoczenie i zostało już naprawione. BlackRode 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowEk 60 Opublikowano 29 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2018 2 minuty temu, Centurion napisał: Grając na serwerze akceptujesz regulamin. /regulamin Było to małe przeoczenie i zostało już naprawione. Czytałem regulamin. Wiem, że admin może dać bana, bla bla. Coś o tym pisało. Ale, żeby banować za coś, czego JESZCZE nie zrobiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi