xNeleQx 16 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 (edytowane) Czesc szukam pluginu / skryptu na takie cos zeby nad nickiem administracji byly spacje i na dole byly spacje przyklad: [email protected] XNELEQX WIADOMOSC widzialem to na idnych serwerach wiec wiem sze sie da Edytowane 14 kwietnia 2018 przez xNeleQx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 1. Naucz się pisać 2. Może dasz nam ss jak to ma wyglądać, to nam bardzo pomoże, bo z tego co napisałeś to ja i pewnie jeszcze ktoś nic nie rozumie ;---; LloydPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 on chat: if player has permission "owner.space": cancel event broadcast "" broadcast "&[email protected] %player%: &c%message%" broadcast "" LloydPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 LloydPL 436 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 on chat: if player has permission "*": cancel event broadcast " " broadcast "[email protected] %player% %coloured message%" broadcast " " KrejzolekPRO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNeleQx 16 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Ixidi 717 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xNeleQx 16
Czesc szukam pluginu / skryptu na takie cos zeby nad nickiem administracji byly spacje i na dole byly spacje
przyklad:
[email protected] XNELEQX WIADOMOSC
widzialem to na idnych serwerach wiec wiem sze sie da
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi