Patbox 26 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 (edytowane) Serwer Crafters.ga to mała, hobbystyczna sieć serwerów. Posiadamy małą liczbę administracji, przez co możesz czuć się wolny! Dodatkowo serwer był zawsze robiony dla przyjemności. Ach survival, jeden z najbardziej podstawowych, a za razem najbardziej angażujących trybów. U nas występuj w wersji urozmaiconej... Oto lista dodatków, jakie znajdziesz: Slimefun oraz dodatki do niego Możliwość oswajania mobów Ekonomia Dobrowolne PvP Nielimitowana ilość cuboidów Chciałeś może kiedyś po prostu pobudować? Jeśli tak, to ten tryb jest idealny dla ciebie! Buduj co chcesz, ile chcesz. Na początku może i jesteś ograniczony do jednej działki, ale właściciel z pewnością da ci dostęp do kolejnej. Co tam znajdziesz: WordEdit VoxelSniper Działki 80x80 Możliwość tworzenia główek Dostęp do bloków nie dostępnych normalnie na Creative Adres: Crafters.ga Obsługiwane wersje: 1.7-1.13.2 Zalecana wersja: 1.12.2 Strona: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Forum: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 6 listopada 2018 przez stefanik11 Aktualizacja prezentacji Poprawiam formatowanie (czarny styl forum). Notatka dodana przez stefanik11 Oedeopol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 ehh mogliście zainwestować w te .pl ( na titanaxe jest za 19 zł ) Sama prezentacja odrzuca i robiona jest na "odwal się". jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 (edytowane) Fajny serwer. Edytowane 17 lipca 2018 przez jaku49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patbox 26 Opublikowano 29 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Domena .ga bo darmowa, przecież pieniądze z nieba nie spadają. Prezentację poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Doczepiliście się tej domeny .ga jak rzep psiego ogona. Rejestracja pl może i tania ale przedłużenie już nie koniecznie. Poszukał chłopak, podpiął pod .ga i szanuję, że nie zostawił jakiegoś .ench czy innego syfo-ip. Wchodząc na serwer i chcąc się zarejestrować chyba 6 razy przerzucało mnie po podserwerach zanim trafiłem na lobby, a po rejestracji znów mnie gdzieś wyrzuciło Odechciało mi się dalej czegokolwiek tam sprawdzać po takiej sytuacji. DaltonEZ i jaku49 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ostry25 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 @xVendrome na nazwa.pl mam domene mc.,.pl za darmo.. Więc mógł się postarać ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Tymi domenami z nazwa.pl za darmo to tylko sobie można kłopotów narobić, potwierdzone info. pandax i jaku49 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patbox 26 Opublikowano 29 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 2 godziny temu, xVendrome napisał: Doczepiliście się tej domeny .ga jak rzep psiego ogona. Rejestracja pl może i tania ale przedłużenie już nie koniecznie. Poszukał chłopak, podpiął pod .ga i szanuję, że nie zostawił jakiegoś .ench czy innego syfo-ip. Wchodząc na serwer i chcąc się zarejestrować chyba 6 razy przerzucało mnie po podserwerach zanim trafiłem na lobby, a po rejestracji znów mnie gdzieś wyrzuciło Odechciało mi się dalej czegokolwiek tam sprawdzać po takiej sytuacji. Ten błąd z przerzucaniem jest tylko po rejestracji. Niestety nie umiem go niestety naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 A ja mogę zaoferować wykonanie dość estetycznej prezentacji za darmo, bo ta nie prezentuje się zbyt dobrze. Do tego jak wyżej, porządnej domeny nie dostaniesz za darmo, a jak już dostaniesz to tylko będą same problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patbox 26 Opublikowano 29 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Godzinę temu, DeltaT napisał: A ja mogę zaoferować wykonanie dość estetycznej prezentacji za darmo, bo ta nie prezentuje się zbyt dobrze. Do tego jak wyżej, porządnej domeny nie dostaniesz za darmo, a jak już dostaniesz to tylko będą same problemy Byłoby miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 W takim razie po szczegóły zapraszam na PW. I co do serwera to zawitam gdy znajdę cargo, bo mimo obecnej prezentacji zapowiada się ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ostry25 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 na nazwa.pl mam już pare lat domenę i nic się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeltaT Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Ale jednak mogą być problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Meh, dadzą Wam tę darmową domenę, a za rok będziecie musieli zapłacić 100 zł. A jak nie przedłużycie, to jeszcze zaczną Wam spamować na pocztę. Co do serwera - po obejrzeniu prezentacji stwierdziłem, że to robota amatorów i tryby będą, jak każde inne. Ale wejdę i zobaczę. DaltonEZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patbox 26 Opublikowano 29 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Jako, że nikomu się prezentacja nie podoba, spróbuję stworzyć lepszą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki_Johny 2 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Ten serwer jest zrobiony na Worldach nie na BungeeCordzie jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 303 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ostry25 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Gratulację ortografii Niezle nawet mozna wywalic caly creative Scalam //xVen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patbox 26 Opublikowano 29 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 (edytowane) Godzinę temu, Ostry25 napisał: Gratulację ortografii Spoiler Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Już poprawiam - nikt nie jest mistrzem ortografii. 55 minut temu, Ostry25 napisał: Niezle nawet mozna wywalic caly creative Spoiler Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Miałem to zablokować Obrazki w spoiler //xVen Edytowane 29 marca 2018 przez xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi