Gredier 14 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 (edytowane) Cześć! Mam na chacie przed nickiem w EssentialsChat dodane: {LVL} Jak to zmienić w skript żeby mi level pokazywało? on join: if {level.%player%} is not set: {level.%player%} = 1 on chat: replace all "{LVL}" in message with "{home.%player%}" Edytowane 6 stycznia 2018 przez Gredier Bielecki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Gredier napisał: ale nie ma chyba sensu pisać obciążającego pluginu jak w skrypcie mogę zrobić to co chcę w kilku linijkach. XDDD ty chyba nie wiesz co bardziej obciąza serwer. Plugin jest o wiele wydajniejszy. Skrypt przecież przetwarza dane z kodu na kod pluginu. (czy jakoś tak) Edytowane 6 stycznia 2018 przez Varter bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gredier 14 Opublikowano 6 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Lul wiem? Mam pisać specjalnie plugin na 3 linijki kodu? Poza tym nic nie wnosisz do tematu prócz nabijania postów, czekam na trafną odpowiedź rozwiązującą mój problem. P.s stać mnie to obciążam serwer ile mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gredier 14 Opublikowano 6 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 (edytowane) @Nieznajomy11 Nie chcę robić tego w pluginie, po to pytam na forum skripta. Edytowane 6 stycznia 2018 przez bopke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 co ty chcesz zrobić? Varter i Usunięty#3468 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gredier 14 Opublikowano 6 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 "Mam na chacie przed nickiem w EssentialsChat dodane: {LVL} Jak to zmienić w skript żeby mi level pokazywało?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Godzinę temu, Gredier napisał: "Mam na chacie przed nickiem w EssentialsChat dodane: {LVL} Jak to zmienić w skript żeby mi level pokazywało?" jaki lvl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 (edytowane) Yhym to tak: W essentials tak mają wyglądać linijki: VIP: '{MESSAGE}' GRACZ '{MESSAGE}' ADMIN: '{MESSAGE}' I skrypt: on chat: if player has permission "group.vip": set message to "&7[&2%{home.%player%}%&7] &6&lVIP &6%name of player%: &7%message%" else if player has permission "group.admin": set message to "&a&lAdmin &c%name of player%: %message%" else: set message to "&7[&2%{home.%player%}%&7] &7&lGracz &7%name of player%: &7%message%" Edytowane 6 stycznia 2018 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gredier 14
Cześć!
Mam na chacie przed nickiem w EssentialsChat dodane: {LVL}
Jak to zmienić w skript żeby mi level pokazywało?
on join: if {level.%player%} is not set: {level.%player%} = 1 on chat: replace all "{LVL}" in message with "{home.%player%}"
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi