Skocz do zawartości

pisze skrypty od mc 1.7.2-1.8.8

Maracana17
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jaki jest sens sprzedawania skryptów gdzie przeliczacie ilość linijek na złotówki ? To tak jakbym klikał entery i napisał gdzieś kawałek kodu. A co jeśli nie wyrobisz się w 50 całych linijkach albo 100 albo 200? Przecież zapłacę całą kwote :) proszę was... 10-cio latki biorą się za biznes xd A nie ważne jest to jak bardzo skomplikowany będzie skrypt i czas w którym macie się wyrobić :D nie wspomniałeś w ile napiszesz to więc poproszę 1500linijek kodu na drop ale nie taki zwykly drop a z uzyciem mysql, zapis do bazy danych. Hmm jeszcze jakies ogolny config w yml do tego. Ile place? A no tak 15zl. Ok to poproszę za godzine ten kod

Nie polecam. 

Użytkownik nie umie pisać skryptów. Wszedłem w tajno utajniono tajne akta tego użytkownika :thinkinglibter:

Nie umie pisać skryptów i prosi o napisanie dla niego. Hmm... Ban czitera?

"morzecie" jeszcze lepiej ;) 

"wysłać na pastebin" łot?! Panu się regulamin kłania ;) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

A temu znowu się nie chciało napisać łatwego skryptu :lenkappa:

"prosze dajcie" ale co my Ci mamy dać?

A tym razem na grupowy teleport 

:thinkcap:

Robi się coraz ciekawiej :o!

Hmm... Jakbym miał dać Ci link "może byćz pastebina" to bym ci dał link do strony głównej pastebina ;) 

:thinkcom:

Następnym razem zapoznaj się z lekturą pt. "Słownik poprawnej polszczyzny". ("morze")

Panie @Maracana17, nie, nie może być z pastebina, bo ma być z code.skript.pl - o czym informuję nas regulamin - dobrze by było jakbyś się z nim także zapoznał ;) 

Duży postęp. Tym razem nie ma słowa "morze" ani nie ma nic o pastebinie

:bigthinkeyes:

Co to "Icona"? Weź wytłumacz bardziej ;) 

No nie! Tłumacze Ci że nie może być z pastebina, tylko code.skript.pl !!!!

Kolejne nieogarnięte zlecenie :/. No nic, jak już jest to coś o nim napiszę.

Nie, nie "morzemy", bo nie wiemy co to znaczy.
:wink:

I.. a... jeszcze... co to "grif" bo nigdy nie zapoznałem się z takim słowem. Może chodziło ci o gryf :D?

Nie, proszę Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! zapoznaj się z tym.

Przykładowe skrypty tego użytkownika:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - kolejny, niewprowadzający niczego nowego do gry, ze wspomnianym problemem - mówiącym o pełnym eq, beznadziejny identyczny jak wszystkie inne skrypt - tylko że gorszy od wszystkich innych :sob:

Nawet mu się nie chciało dać komendy :/ Może to i dobrze bo wyświetliła by tam się jego rakowa licencja ^^ 

Na dodatek napisałem "permissionmessage:" a nie "permission message:"

Skrypt mówi o rangach - których nikt nie ma, bo są po prostu zbędne.

Ooo... Ten jeden z ciekawszych ;) Plagiat <3

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Pan nie zna nazwy pluginu Skript i jego jednych z najbardziej podstawowych dodatków/addonów (jak zwał tak zwał - bo potem będzie że ktoś mnie poprawia :v )

Ta paczka jest po prostu :rak: owa. Ciekawe dlaczego autor dał skan :o. Przecież pliki .sk nie mogą mieć wirusa :facepalm:

Jest masa błędów, której autor nie zamierza poprawić. Jest na tyle leniwy że nie mam zamiaru nic u niego kupować, bo jak zrobi błąd, to zapewne go nie poprawi, lub nawet nie dokończy pisania skryptu. Autor tego tematu jak widać robi skrypty na wersje na których nikt już nie gra. Więc tym bardziej nie kupię u niego żadnych skryptów.

To była cała moja opinia. Jakbym mógł to bym dał ocenę na minusie, albo czekajcie, przecież ja mogę :thinkcom:

-40/10

Pzdr., Rejszpat ;) 

Edytowane przez Rejszpat

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...