Skocz do zawartości

Goldage.pl - Otwarcie w Piątek o godzinie 20:00

Ask3r
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

mUjNAHs.png

Nowa edycja królestw w Piątek o godzinie 20:00, serdecznie zapraszamy na otwarcie

» IP serwera: GoldAge.pl

» Tryb: Survival + Królestwa

Wersja: Od wersji 1.12.2 do 1.9

» TeamSpeak3: ts3.goldage.pl

» Drop: Z rudy

» Autoryzacja: NoPremium / Premium

Głównym celem rozgrywki jest stworzenie najpotężniejszego królestwa.

Największa i silnego pod każdym względem, najważniejszym punktem królestwa jest główny teren tam gdzie znajduje się nexus (magiczna latarnia). Gdy wróg zaatakuje ten teren może przejąć cały majątek królestwa. Żeby skutecznie bronić tych terenów trzeba wydać dużo ilość punktów na wieżyczki, ulepszenia championa, jednakże najważniejszą role odgrywają członkowie twojego królestwa.

INFORMACJE OGÓLNE

» Nether: Włączony

» End: Włączony

» Poziom: Hard

» Brak faworyzacji

» Codzienny bonus

» Zaawansowany AntiCheat

» Specjalne zaklęcia, Tinkerer, magiczne proszki

» Ponad 2000 linijek zadań od mieszczan

» Pomoc w menu (I wiele więcej)

» Emotki na chacie

» Filter chatu

» Particles

» Dobra maszyna zapewnia nam brak lagów na serwerze

Zadania od NPC

Jak na pewno sam zauwazyles przechadzajac się po spawnie mamy NPCtow z zadaniami (questami). Możesz z nimi pogadać, mogą Ci zaproponować fajne zadanie, gdzie łatwo i przyjemnie zdobedziesz itemy, pieniądze, punkty królestw. Zadania są na prawdę przeróżne!

Na czym polega gra na GoldAge?

Serwer łączy w sobie różne style gry począwszy od survivala, RPG, MMO i kończąc na wojnach królestw. Na pewno znajdziesz coś dla siebie i swoich znajomych Ogółem mówiąc gra na tym serwerze polega na ulepszaniu gildii, wykonywaniu zadań (questów), awansowaniu na klasy (role) postaci i rozwijaniu statystyk postaci.

Jak dobrze zaczac gre?

No przede wszystkim powineneś na dobry początek znaleźć sobie królestwo. Popytaj stałych graczy, na pewno ktoś cię przyjmie! Zawsze możesz też założyć własne królestwo. Niezbędne wtedy będzie przeczytanie pełnego poradnika do królestw: /k info. Dobrym rozwiązaniem jest też robienie zadań (questów). Jest to łatwy sposób zdobycia itemów na start.

VLIu8Il.png

Prezentacja zostanie zaktualizowana do aktualnych informacji w ciągu dnia :)

//Poprawiono formatowanie dla czarnego stylu ~JanekJaran

Edytowane przez Ask3r
Poprawiono formatowanie dla czarnego stylu

11 godzin temu, BoeingC135 napisał:

Spawn jest z internetu.

I co z tego że z internetu :v ?
Siedzisz na spawnie czy na mapie poza nim aby budować/walczyć czy robić to co daje serwer (typ)

Tak się chwalicie że zagraniczne serwery są fajne, jakie to one mega super :v a przeglądając palnetminecraft, minecraftschematics widzę że ogromna większość pisze na jakim serwerze jest aktualnie pobrany spawn :v więc tylko w PL jest taki ból tyłka o spawn z internetu :v 

A Ja wolałbym więcej zdjęć i bez shaderów, praktycznie nic na zdjęciach nie widać a szukam ostatnio czegoś do spokojnego grania

Możliwe ze zagram gdyż kojarzy mi się z dawnym serwerem z dwoma frakcjami które miały rywalizacje ze sobą a potem upadł bo właściciel nie opłacił go. Szkoda był to mój pierwszy serwer jaki poznałem i był naprawdę dobry jak na tamte lata :)  

Przy okazji też robię podobny i będzie działać tak samo jak ten stary który upadł. Jestem ciekaw czy mi się uda go wskrzesić :) 

Co do twojego serva zapowiada się miła atmosfera pozdrawiam.

• Schludna mapa, miła dla oka.
  • Opisałeś serwer dobrze.
  • Jedynym minusem jest prezentacja.

w wolnym czasie wbiję, zapowiada się fajnie

Dnia 25.11.2017 o 11:22, BoeingC135 napisał:

Spawn jest z internetu.

Skoro spawn jest kupiony, to o co spina? Nie rozumiem tego debilizmu.
Kupić spawn na marketach schematicowych lub w innym miejscu to tak samo praktycznie, jak zlecić jakiejś osobie jego budowę.

Zapłacił? Zapłacił.

Edytowane przez Vylence

• 3 tygodnie później...
Dnia 28.12.2017 o 23:54, Ozelot napisał:

Na twoim miejscu zablokowałbym komendy typu /bukkit:plugins na lobby.

Na lobby może istnieć taka komenda, w niczym mi nie przeszkadza :)

Zapraszamy was już w piątek 12.01.2018 o godzinie 19:00 na nową edycję serwera Survival + Królestwa! Czeka na was wiele atrakcji i nowości, oraz doskonała zabawa i zmiana hostera 1f601.png
A tymczasem zapraszamy do gry na SkyBlocku, a niebawem SkyPVP!

Nie wiem czy wiecie ale prowadzimy rekrutacje na forum:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

• 2 tygodnie później...
  • bvcz zmienił(a) tytuł na Goldage.pl - Nowa, lepsza edycja w Piątek o 19:00!
  • 2 tygodnie później...

Sama prezentacje ładna, ale zalecam poprawić te niedziałające zdjęcia bo to trochę odstrasza szczerze mówiąc. Oraz polecam usunąć białe tło z napisów, będzie to lepiej wyglądać. Jak będę mieć czas i ochotę to zawitam do was. 

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...