awpjdd 0 Opublikowano 13 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 Witam,chcialbym sie dowiedziec czy ktos by mogl mi podac lub napisac jakis skrypt na antycheat'a czyli anty aure zeby boty sie respili obok gracz itp,anty knock,anty fly etc...Z gory bym byl bardzo wdzieczny milego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 13 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 Wgraj na serwer Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wtedy nie będzie ani jednego cheatera kapi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 13 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 (edytowane) Plugin NoCheatPlus, tylko chyba anty aury nie miał @up Blazinga da się obejść Edytowane 13 lipca 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 13 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 awpjdd 0 Opublikowano 13 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 @Myszak to powiedz mi jak wgrac blazinga to wgram xd @Ewalddizeki ale juz wgrywalem,i brakuje mi jednak tej anty aure mial bys cos innego ? //Łączę, staraj się na przyszłość używać opcji Edytuj @JPablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 13 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 Moim zdaniem ten antycheat jest najlepszy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 awpjdd 0 Opublikowano 13 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 @bopkedziekuje dziala bardzo dobrze :D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 13 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
awpjdd 0
Witam,chcialbym sie dowiedziec czy ktos by mogl mi podac lub napisac jakis skrypt na antycheat'a czyli anty aure zeby boty sie respili obok gracz itp,anty knock,anty fly etc...Z gory bym byl bardzo wdzieczny milego dnia.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi