xMonkey 9 Opublikowano 22 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2017 Może mi ktoś powiedzieć co mam poprawić żebym jak wpisywał samo /ban to nie banowało mnie ? KOD: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 22 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie sprawdziłem, acz działać powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MegaLegoTom 16 Opublikowano 22 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2017 @bopke nie łatwiej usunąć =%player% z 1 argumentu komendy? bopke i xMonkey 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 22 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2017 Teraz, MegaLegoTom napisał: @bopke nie łatwiej usunąć =%player% z 1 argumentu komendy? Właściwie to masz rację. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! xMonkey 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMonkey 9 Opublikowano 22 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2017 Dziękuje dostaniecie + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 22 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xMonkey 9
Może mi ktoś powiedzieć co mam poprawić żebym jak wpisywał samo /ban to nie banowało mnie ?
KOD:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi