xAdr1an 0 Opublikowano 3 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2017 (edytowane) Witajcie. Chciałbym wam przybliżyć projekt który wraz z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! zaczynamy tworzyć serwer EasyHC pod wersję 1.11, by nie wracać starości jaką jest wersja 1.7, więc idzie za tym to, że chcemy wprowadzić trochę nowości na owy serwer. Obecnie posiadamy 1 serwer i jest to Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, ale nie zamierzamy na tym się zatrzymywać i chcemy dać coś "nowego" na rynek czyli EasyHC, ale już na najnowszą wersję. Nie będzie to kolejny serwer który ma edycje na tydzień i nic nowego nie wprowadzają. Serwer będzie miał autorskie pluginy, ale wiadomo nie wszystko niestety nie mamy obecnie autorskich gilldi pod 1.11 jak i dropu, ale postaramy się coś wykombinować! - Elytra. Na serwerze pojawi się też elytra, nie będzie łatwa do zdobycia mimo tego, że serwer będzie EasyHC. (jeśli macie jakiś inny pomysł walcie śmiało).- Zadania. Na serwerze będą również zadania, które będą do odebrania u NPC. Jedna z nagród u nich to właśnie Elytra! Zadania będą całkowicie związane z HC. (jeśli macie jakiś inny pomysł walcie śmiało).- Bossy na mapie. Co 3 godziny na mapie będzie pojawiał się boss, a z niego będą leciały itemki typu: * Voucher na Vip'a * Itemki do PvP, potek itd. * Beacon (bardzo mała szansa) * Elytra (bardzo mała szansa)* itp.(jeśli macie jakiś inny pomysł walcie śmiało)- Stary system walk. Bardzo dużo osób nie lubi systemu walk od wersji 1.9+, więc wracamy do starego systemu walk, by więcej graczy było na serwerze. - Nowe biomy. Na wielu serwerach pojawiają się już nowe biomy, generatory świata, więc my też o to zadbamy. No i to te główne rzeczy co obecnie mamy zamiar dodać i na co nowego mamy pomysł! Liczymy na waszą pomoc!To na tyle co obecnie mamy w Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wprowadzić. Ciągle myślimy nad dalszymi nowościami, ale temat powstał z pytaniem do was. Czy macie jakieś pomysły, co mogło by się pojawić na takim serwerze pod wersję 1.11! Bardzo prosimy o wasze pomysły i urozmaicenia do obecnych pomysłów!Pozdrawiamy! Popraw grafiki, linki do mpcforum są tutaj zablokowane //Michma1707 Edytowane 4 maja 2017 przez Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bopke 359 Opublikowano 3 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2017 1 godzinę temu, xAdr1an napisał: chcemy dać coś "nowego" na rynek czyli EasyHC Zdecydujcie się, coś nowego czy easyhc? - Stary system walk. Bardzo dużo osób nie lubi systemu walk od wersji 1.9+, więc wracamy do starego systemu walk, by więcej graczy było na serwerze. Czyli absolutnie nic nowego nie wprowadzacie. Przeważająca większość narzekaczy na nowy system PVP to dzieci którym nie pasuje to, że trzeba myśleć a nie klikać jak idiota. Pomysł do niczego, po prostu portujecie wszystko na żywca na nową wersję. Już lepiej zostańcie na starej to dzieci nie będą się mimochodem rozlewać na inne serwery na aktualnej wersji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAdr1an 0 Opublikowano 4 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 23 godziny temu, bopke napisał: Zdecydujcie się, coś nowego czy easyhc? Czyli absolutnie nic nowego nie wprowadzacie. Przeważająca większość narzekaczy na nowy system PVP to dzieci którym nie pasuje to, że trzeba myśleć a nie klikać jak idiota. Pomysł do niczego, po prostu portujecie wszystko na żywca na nową wersję. Już lepiej zostańcie na starej to dzieci nie będą się mimochodem rozlewać na inne serwery na aktualnej wersji... Nie prosiłem tutaj o twoją krytykę, a o propozycje, ale dobra... tworzysz serwer KTÓRY NICZYM SIĘ NIE RÓŻNI OD INNYCH POZA PREZENTACJĄ, więc proszę Cię nie krytykuj, że ktoś robi coś co już jest ;') Bo jak cała reszta pchasz na siłę Freebuilda na nowsze wersje bez żadnych nowości... ;') Musi być stary system walk ;') Bo to na serwery Hardcore totalnie nie pasuje ;') Serwer powstanie mimo wszystkich krytyk Więc tyle ode mnie co do twojej bezpodstawnej krytyki ;') Chociaż robimy ten krok w przód i zmieniamy wersje gdzie już możemy dodać elytrę i inne rzecze ;') Pozdrawiam i czekam na propozycje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LosTigeros 57 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 55 minut temu, xAdr1an napisał: Musi być stary system walk ;') Bo to na serwery Hardcore totalnie nie pasuje ;') Czyli chcecie stworzyć coś nowego, ale nie będziecie nic nowego tworzyć bo nie pasuje wam to że jest nowe tak? bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebxteR 213 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 Dnia 3.05.2017 o 09:50, xAdr1an napisał: chcemy dać coś "nowego" na rynek czyli EasyHC, ale już na najnowszą wersję Chcecie stworzyć kolejny serwer EasyHc, nazywając, to czymś nowym na rynku blokując przy tym nowy (lepszy) system PVP, Dnia 3.05.2017 o 09:50, xAdr1an napisał: Serwer będzie miał autorskie pluginy Autorskie pluginy, które wykorzystują pomysły z innych pluginów, nie sądze, aby graczy to interesowało. Dnia 3.05.2017 o 09:50, xAdr1an napisał: - Elytra. Na serwerze pojawi się też elytra, nie będzie łatwa do zdobycia mimo tego, że serwer będzie EasyHC. (jeśli macie jakiś inny pomysł walcie śmiało). Wiadomo jest, że gdy przejdziecie na wersje 1.9+ to będą w niej skrzydła, nie jest to żadna nowość. Dnia 3.05.2017 o 09:50, xAdr1an napisał: - Zadania. Na serwerze będą również zadania, które będą do odebrania u NPC. Jedna z nagród u nich to właśnie Elytra! Zadania będą całkowicie związane z HC. (jeśli macie jakiś inny pomysł walcie śmiało). Pewnie będą to zadania typu wykop 100 kamienia i przynieś je do NPC, nudne i bezsensowne questy, które nic nie wnoszą do rozgrywki. Dnia 3.05.2017 o 09:50, xAdr1an napisał: - Bossy na mapie. Co 3 godziny na mapie będzie pojawiał się boss, a z niego będą leciały itemki typu: * Voucher na Vip'a * Itemki do PvP, potek itd. * Beacon (bardzo mała szansa) * Elytra (bardzo mała szansa)* itp. Bossy na mapie to nic nowego, było wiele razy wykorzystywane na serwerach tego typu. Dnia 3.05.2017 o 09:50, xAdr1an napisał: - Stary system walk. Bardzo dużo osób nie lubi systemu walk od wersji 1.9+, więc wracamy do starego systemu walk, by więcej graczy było na serwerze. Zablokowaliście jedną z najważniejszych rzeczy w wersji 1.9+. Dnia 3.05.2017 o 09:50, xAdr1an napisał: - Nowe biomy. Na wielu serwerach pojawiają się już nowe biomy, generatory świata, więc my też o to zadbamy. W aktualnych czasach nowe biomy to nic nowego. Moją propozycją jest, to żebyście nie zaśmiecali minecrafta kolejnym [ciach]em, tylko stwórzcie cos oryginalnego. bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 Godzinę temu, xAdr1an napisał: Nie prosiłem tutaj o twoją krytykę, a o propozycje, ale dobra... tworzysz serwer KTÓRY NICZYM SIĘ NIE RÓŻNI OD INNYCH POZA PREZENTACJĄ, więc proszę Cię nie krytykuj, że ktoś robi coś co już jest ;') Bo jak cała reszta pchasz na siłę Freebuilda na nowsze wersje bez żadnych nowości... ;') Wskaż chociaż drugi taki serwer, aby potwierdzić że "niczym się nie różni od innych" - w przypadku EasyHC nietrudno o wskazanie dziesiątek podobnych. bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar1234 3 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 Jak dla mnie to próbujesz z starego śmiecia zrobić nowy samochód. I powiem ci jedno Nie uda ci się. Nie jesteś bogiem ani innym stworzycielem. 3 godziny temu, Libter napisał: Wskaż chociaż drugi taki serwer, aby potwierdzić że "niczym się nie różni od innych" - w przypadku EasyHC nietrudno o wskazanie dziesiątek podobnych. 3 godziny temu, SebxteR napisał: Chcecie stworzyć kolejny serwer EasyHc, nazywając, to czymś nowym na rynku blokując przy tym nowy (lepszy) system PVP, Autorskie pluginy, które wykorzystują pomysły z innych pluginów, nie sądze, aby graczy to interesowało. Wiadomo jest, że gdy przejdziecie na wersje 1.9+ to będą w niej skrzydła, nie jest to żadna nowość. Pewnie będą to zadania typu wykop 100 kamienia i przynieś je do NPC, nudne i bezsensowne questy, które nic nie wnoszą do rozgrywki. Bossy na mapie to nic nowego, było wiele razy wykorzystywane na serwerach tego typu. Zablokowaliście jedną z najważniejszych rzeczy w wersji 1.9+. W aktualnych czasach nowe biomy to nic nowego. Moją propozycją jest, to żebyście nie zaśmiecali minecrafta kolejnym [ciach]em, tylko stwórzcie cos oryginalnego. Dnia 3.05.2017 o 11:34, bopke napisał: Zdecydujcie się, coś nowego czy easyhc? Czyli absolutnie nic nowego nie wprowadzacie. Przeważająca większość narzekaczy na nowy system PVP to dzieci którym nie pasuje to, że trzeba myśleć a nie klikać jak idiota. Pomysł do niczego, po prostu portujecie wszystko na żywca na nową wersję. Już lepiej zostańcie na starej to dzieci nie będą się mimochodem rozlewać na inne serwery na aktualnej wersji... Nie wiem czy to widzisz ale to co napisali powyżej to sama prawda z tym co ty odwalasz. Łączę //Micham1707 bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAdr1an 0 Opublikowano 4 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 2 godziny temu, SebxteR napisał: Chcecie stworzyć kolejny serwer EasyHc, nazywając, to czymś nowym na rynku blokując przy tym nowy (lepszy) system PVP, Autorskie pluginy, które wykorzystują pomysły z innych pluginów, nie sądze, aby graczy to interesowało. Wiadomo jest, że gdy przejdziecie na wersje 1.9+ to będą w niej skrzydła, nie jest to żadna nowość. Pewnie będą to zadania typu wykop 100 kamienia i przynieś je do NPC, nudne i bezsensowne questy, które nic nie wnoszą do rozgrywki. Bossy na mapie to nic nowego, było wiele razy wykorzystywane na serwerach tego typu. Zablokowaliście jedną z najważniejszych rzeczy w wersji 1.9+. W aktualnych czasach nowe biomy to nic nowego. Moją propozycją jest, to żebyście nie zaśmiecali minecrafta kolejnym [ciach]em, tylko stwórzcie cos oryginalnego. Chcieliśmy stworzyć serwer Factions ;') Coś czego nie ma obecnie w Polsce, ale ten serwer nie ma prawa bytu z takiego powodu, że Polacy nie ogarniają tego trybu... i rozkręcenie tego by było by na prawdę ciężkie ;') Ale jak się znajdą prawdziwi gracze trybu Factions to możemy postawić coś "oryginalnego" czego nie ma ;') 2 godziny temu, Libter napisał: Wskaż chociaż drugi taki serwer, aby potwierdzić że "niczym się nie różni od innych" - w przypadku EasyHC nietrudno o wskazanie dziesiątek podobnych. Proszę bardzo... pokaż mi co takiego innowacyjnego ma serwer od niego czego np. nie ma tutaj na tym o to serwerze i na innych? ;') Ten serwer nawet lepszy. bo bardziej rozbudowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bopke 359 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 (edytowane) 17 minut temu, xAdr1an napisał: Proszę bardzo... pokaż mi co takiego innowacyjnego ma serwer od niego czego np. nie ma tutaj na tym o to serwerze i na innych? ;') Ten serwer nawet lepszy. bo bardziej rozbudowany Muszę się nie zgodzić. Widać, że porównanie rzuciłeś nawet nie wchodząc na ancapa. Twój serwer już u podstaw znacząco różni się od ancapa, co widać już po reklamie, ale poszedłem i sprawdziłem. Tam działki mają jeden określony wymiar i są postawione na plotme lub pochodnej, na zupełnie innej mapie co już jest znacznym odejściem od zasad ancapa. Do tego automatyczne kopalnie surowców - kolejna drastyczna różnica. Gildie, płatne rangi dodające latanie - przy tym aż się uśmiechnąłem, świetny tryb przetrwania gdzie można sobie bezpiecznie odlecieć Do tego warpy i inne tego typu urozmaicenia. Mogę teraz spokojnie powiedzieć - Twój serwer to jakaś pokraczna mieszanka survival+gildie z freebuildem. Mój serwer to survival z cuboidami i ekonomią budowaną przez graczy. Tych serwerów nie można porównywać. Edytowane 4 maja 2017 przez bopke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAdr1an 0 Opublikowano 4 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 1 minutę temu, bopke napisał: Muszę się nie zgodzić. Ten serwer już u podstaw znacząco różni się od ancapa, co widać już po reklamie, ale poszedłem i sprawdziłem. Tam działki mają jeden określony wymiar i są postawione na plotme lub pochodnej, na zupełnie innej mapie co już jest znacznym odejściem od zasad ancapa. Do tego automatyczne kopalnie surowców - kolejna drastyczna różnica. Gildie, płatne rangi dodające latanie - przy tym aż się uśmiechnąłem, świetny tryb przetrwania gdzie można sobie bezpiecznie odlecieć Do tego warpy i inne tego typu urozmaicenia. Mogę teraz spokojnie powiedzieć - Twój serwer to jakaś pokraczna mieszanka survival+gildie z freebuildem. Mój serwer to survival z cuboidami i ekonomią budowaną przez graczy. Tych serwerów nie można porównywać. Takie małe info dla Ciebie... /fly działa tylko na mapie z działkami. Jest to plugin "Factions" który tylko dodaje gilldie, ale nie można mieć terenu gilldi, iż jest to zablokowane. Jak już coś sprawdzasz to sprawdzaj do końca strzała... zresztą to temat do propozycji, a nie dyskusji na wszelkie tematy, więc jeśli ktoś nie ma nic sensownego (propozycji) to proszę o nie zaśmiecanie tematu. Z gór dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LosTigeros 57 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 (edytowane) Człowieku weź się nie pogrążaj. Dostałeś proste polecenie: 2 godziny temu, Libter napisał: Wskaż chociaż drugi taki serwer, aby potwierdzić że "niczym się nie różni od innych" - w przypadku EasyHC nietrudno o wskazanie dziesiątek podobnych. A jedynie co zrobiłeś to zareklamowałeś swój serwer, który ani trochę go nie przypomina. Jeśli jesteś taki jak wykazujesz się na tym forum, to proszę - weź nie ośmieszaj siebie, swojego "mateulusza" jak i osób które muszą się zniżać do takiego poziomu by Ci odpisać. Zacznij pokazywać sobą jakiś poziom, a nie jedynie dno. Spoiler SUPER GRAFIKA, 10.01/10 Edytowane 4 maja 2017 przez LosTigeros bopke i SebxteR 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAdr1an 0 Opublikowano 4 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 Godzinę temu, LosTigeros napisał: Człowieku weź się nie pogrążaj. Dostałeś proste polecenie: A jedynie co zrobiłeś to zareklamowałeś swój serwer, który ani trochę go nie przypomina. Jeśli jesteś taki jak wykazujesz się na tym forum, to proszę - weź nie ośmieszaj siebie, swojego "mateulusza" jak i osób które muszą się zniżać do takiego poziomu by Ci odpisać. Zacznij pokazywać sobą jakiś poziom, a nie jedynie dno. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość SUPER GRAFIKA, 10.01/10 Powiem Ci, że śmiechłem Widzisz... upadłeś tak nisko... albo ja upadłem i Ci odpisuje ;') Skończ płakać... dorośnij i SKOŃCZ PŁAKAĆ... to jest internet a ty swoje ego i bóle tutaj pokazujesz... żałosne to jest i pokazuje TWÓJ NISKI POZIOM, a się przypierda**** kogoś ;') DNO.. Jak masz jakiś problem zapraszam na PW, TS itd. wyjaśnimy sobie Tyle ode mnie ;') Czekam na propozycje, a nie żale i bóle 4 liter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LosTigeros 57 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 (edytowane) No i wyjaśniło się. Zamiast się poprawić to jedynie odszczekujesz. Naucz się wreszcie. Edytowane 4 maja 2017 przez LosTigeros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAdr1an 0 Opublikowano 4 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 (edytowane) 2 godziny temu, LosTigeros napisał: No i wyjaśniło się. Zamiast się poprawić to jedynie odszczekujesz. Naucz się wreszcie. Już coś napisałem... swój ból [ciach] //Michma1707;') Wylewaj gdzieś indziej a nie szczekasz w internecie Strzała Dalsze kłótnie w tym temacie będą karane punktami. //Michma1707 Edytowane 4 maja 2017 przez Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 Na prośbę autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. LosTigeros 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi