mateulusz 1 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 (edytowane) PirateCraft.pl Wyjątkowy serwer z klimatem IP serwera: piratecraft.pl Wersja: 1.8 - 1.11 TeamSpeak3: piratecraft.pl Dlaczego my? -- Ogromne działki 90x90 -- Działki są darmowe, na start dostaje się jedną, z upływem czasu można dokupić drugą za serwerową walutę. -- Bogate w surowce kopalnie + tartak i piaskownica -- Jest 5% szansy na wykopanie Magicznej Skrzyni, w której możesz znaleźć atrakcyjne przedmioty, pieniądze, a nawet serwerową walutę. -- Nowe, duże, atrakcyjne biomy -- Na /warp survival możesz znaleźć opuszczone domki, w których ukryte są atrakcyjne przedmioty. Na tym świecie możesz też używać randomowego teleportu, a także założyć gildie/frakcje. -- Farma, moby, handel -- Znajdziesz na naszym serwerze automatycznie odnawiającą się farmę, automatycznie respiące się moby, po których zabiciu dropy dostajesz do swojego EQ, a także innowacyjny handel z villagerami. -- Dodatki -- Znajdziesz u nas też rzeczy umilające rozgrywkę, które sprawiają, że jest ona ciekawsza: Efekty, gadżety, pelerynki, zwierzątka, prywatne sklepiki, aukcje, małżeństwa, magiczne skrzynie, skarby posejdona, magiczny enchant, kolorowe nicki, frakcje/gildie -- Strona internetowa -- Nasza strona jest jeszcze w budowie, jednak zapowiada się całkiem ciekawie: liczne rankingi, statusy, niedługo forum i profile użytkowników połączone z serwerem. Adres: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! -- Film promujący -- Jeżeli spodobał Ci się ten materiał zostaw kciuka, by ułatwić mi promowanie serwera. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zostań prawdziwym Piratem! Do zobaczenia w grze piratecraft.pl Edytowane 8 maja 2017 przez mateulusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 Fajnie się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wcale to nie ja 1 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 (edytowane) Jakbyś mógł, zaproś mnie proszę na discordzie: n3m0n3q#9617 Edytowane 2 maja 2017 przez wcale to nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAdr1an 0 Opublikowano 3 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2017 Serwer jak najbardziej polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateulusz 1 Opublikowano 3 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja 2017 18 godzin temu, wcale to nie ja napisał: Jakbyś mógł, zaproś mnie proszę na discordzie: n3m0n3q#9617 Nie uzywam, także jakbyś coś chciał, to pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAdr1an 0 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 Zdjęcia wygasły... popraw jak możesz heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateulusz 1 Opublikowano 4 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 Wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ask3r 34 Opublikowano 8 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2017 Dnia 4.05.2017 o 21:58, mateulusz napisał: Wszystko działa Nie, grafiki wygasły Serwer jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateulusz 1 Opublikowano 8 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 maja 2017 Godzinę temu, Ask3r napisał: Nie, grafiki wygasły Serwer jest spoko. Wstawiłem jeszcze raz grafikę, mi pokazuje ją normalnie. Dziękuję za pozytywną opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ask3r 34 Opublikowano 10 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2017 Mógłbyś mi podesłać TxT oraz shadery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateulusz 1 Opublikowano 12 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Dnia 10.05.2017 o 20:40, Ask3r napisał: Mógłbyś mi podesłać TxT oraz shadery? Shadery to seusy 10 albo 11, a txt brak Ask3r 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi