Matthew 1 Opublikowano 21 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2017 Witam. Jak mogę zrobić taki napis. Najlepiej w Skripcie. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MegaLegoTom 16 Opublikowano 21 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2017 Plugin: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matthew 1 Opublikowano 22 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 (edytowane) Pomocy. Przy skripcie ciągle wywala ten błąd Mam oczywiście pobrane Skript, WildSkript, SkriptPlus, SkRayFall Edytowane 22 marca 2017 przez [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubastion 52 Opublikowano 22 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 1 godzinę temu, [email protected] napisał: Pomocy. Przy skripcie ciągle wywala ten błąd Mam oczywiście pobrane Skript, WildSkript, SkriptPlus, SkRayFall Polecam jednak skorzystać z pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MegaLegoTom 16 Opublikowano 22 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 1 godzinę temu, [email protected] napisał: Pomocy. Przy skripcie ciągle wywala ten błąd Mam oczywiście pobrane Skript, WildSkript, SkriptPlus, SkRayFall Musisz posiadać SkQuery aby to działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matthew 1 Opublikowano 25 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 ParticleText (skript) zaczął działać po zaktualizowaniu Skripta do wersji 2.2 ale po każdym restarcie serwera napis znika i trzeba od nowa go wywoływać komendą. Pomoże ktoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubastion 52 Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 27 minut temu, [email protected] napisał: ParticleText (skript) zaczął działać po zaktualizowaniu Skripta do wersji 2.2 ale po każdym restarcie serwera napis znika i trzeba od nowa go wywoływać komendą. Pomoże ktoś. Zrób coś w stylu on script load: komenda Jeśli oczywiście w tej komendzie masz konkretną lokacje podaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xSzescianPL 1 Opublikowano 26 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 Polecam plugin Holographics Display. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matthew 1 Opublikowano 26 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 Godzinę temu, xSzescianPL napisał: Polecam plugin Holographics Display. Ale wiesz ze Holographics Display nie ma możliwości zrobienia takiego napisu .. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 27 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2017 19 godzin temu, Matthew napisał: Ale wiesz ze Holographics Display nie ma możliwości zrobienia takiego napisu .. ;-) Ignoruj go xd ten typek jest wszedzie a nic nie wie Najprościej jest użyć Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ale jeżeli bardzo zależy Ci na skrypcie zgłoś się na PW Nie wiem dlaczego Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ci nie działa po restarcie ale może jest to spowodowane brakiem SkRayFall? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Matthew 1
Witam. Jak mogę zrobić taki napis.
Najlepiej w Skripcie.
Z góry dzięki za pomoc.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi