MasterFlot 4 Opublikowano 17 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 (edytowane) Czesc !!potrzebuje skrypt na to aby liczyło dedy tylko przy zabiciu diamentowym mieczem który się nazywa excalibur albo po prostu żeby liczyło dedy diamentowym mieczem !!dobrze wytłumaczyłem? :) Edytowane 17 lipca 2014 przez MasterFlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 17 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 on damage of player: attacker's tool is diamond sword named "Excalibur": add 1 to {kills.%attacker%} add 1 to {deaths.%victim%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 A da się zrobić aby akurat na excaliburze sie pojawiało ile sie zabiło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kaktus. 7 Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 on damage of player: if attacker's tool is diamond sword named "Excalibur": add 1 to {kills.%attacker%} add 1 to {deaths.%victim%} set the 1st line of the item's lore to "&7Zabito: &c%{kills.%attacker%}%" Nie testowałem - powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 @Up Jaki masz item w 'on damage'of the (player's tool)'s lore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 22 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2014 on damage of player: if attacker's tool is diamond sword named "Excalibur": add 1 to {kills.%attacker%} add 1 to {deaths.%victim%} set the 1st line of the item's lore to "&7Zabito: &c%{kills.%attacker%}%" Nie testowałem - powinno działać.Ale to jest on damage. A nie powinno być on death? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJDark 0 Opublikowano 23 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2014 Ej mam problem bo gdy dodaje skrypt z Excaliburem pokazuje mi się bląd widać go na ss:http://iv.pl/images/06511409894283087343.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MasterFlot 4
Czesc !!
potrzebuje skrypt na to aby liczyło dedy tylko przy zabiciu diamentowym mieczem który się nazywa excalibur albo po prostu żeby liczyło dedy diamentowym mieczem !!
dobrze wytłumaczyłem? :)
Edytowane przez MasterFlotOdnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi