AfterProYT 7 Opublikowano 29 września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 tak jak w temacie Jak zrobić bicie w 1.9 na 1.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 4 października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 października 2016 Możesz bardziej opisać o co Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xBG 39 Opublikowano 4 października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 października 2016 (edytowane) Chodzi ci o przywrocenie systemu walk z wersji 1.8 na 1.9?? Edytowane 4 października 2016 przez xBG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adek1990 31 Opublikowano 4 października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 października 2016 Nie zrobisz czegos takiego w sk domniewam ze jedynie w pl lub nawet to nie pomoze i trzeba modowac mc ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 4 października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 października 2016 (edytowane) 5 godzin temu, adek1990 napisał: Nie zrobisz czegos takiego w sk domniewam ze jedynie w pl lub nawet to nie pomoze i trzeba modowac mc ;-) 6 godzin temu, xBG napisał: Chodzi ci o przywrocenie systemu walk z wersji 1.8 na 1.9?? Jak chcesz przywrócić pvp z 1.8 na 1.9 to używasz ViaVersions Dnia 29.09.2016 o 18:58, AfterProYT napisał: tak jak w temacie Jak zrobić bicie w 1.9 na 1.8 Jak tylko będę na swoim komputerze to napiszę taki skrypt lub spróbuję teraz na telefonie Zrobiłem na telefonie więc nie testowane ale powinno być ok on damage: if attacker is a player: if {qpvp::%attacker%} is set: heal victim by damage set {_dmg} to damage /{qpvp::%attacker%} if tool of attacker is any axe: increase {_dmg} by 30% /{qpvp::%attacker%} damage victim by {_dmg} on left click: remove mining fatigue from player if tool of player is any sword: set {qpvp::%player%} to 4 apply mining fatigue 4 to player for 5 seconds if tool of player is any axe: set {qpvp::%player%} to 5 apply mining fatigue 6 to player for 5 seconds loop 100 times: wait 6 ticks remove 0.1 from {qpvp::%player%} if {qpvp::%player%} is less or equal to 0: delete {qpvp::%player%} stop Edytowane 4 października 2016 przez Quaczi Dodałem kod Impression 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 4 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 października 2016 Już nie bo ja mam Serwery i chciałem 1.8 i 1.9 mieć a bicie 1.8 ale już mam plugin viwaversjon czy cos takiego xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ask3r 34 Opublikowano 4 października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 października 2016 Wgrać plugin, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AfterProYT 7
tak jak w temacie
Jak zrobić bicie w 1.9 na 1.8
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi