kukubaczek 34 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 IP do skopiowania: FireLand.pl Reszta trybów: Block party, Creative 1.9-1.10 (nowe bloki, meble, zwierzęta typu panda, auta itp) Prezentacja zostanie wkrótce zaktualizowana - dodamy opisy reszty trybów Impression 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Ładna prezentacja, chętnie wejdę. Pytania: Czy jest rekrutacja? Strona serwera i forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 12 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 Dnia 10.09.2016 o 18:37, Myszak napisał: Ładna prezentacja, chętnie wejdę. Pytania: Czy jest rekrutacja? Strona serwera i forum. Rekrutacja jest w panelu pomocy. Strona serwera: www.fireland.pl, forum nie mamy, jednak mamy już wcześniej wymieniony autorski panel pomocy, który je zastępuje: www.fireland.pl/pomoc.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Wszystkie tryby są dopracowane, nie znalazłem żadnych luk. Za stronę www również należą się brawa. Administracja odpowiada do 48 godzin (w panelu pomocy). Na trybach jest miła, spokojna atmosfera, spotkałem wiele nowości. Autorskie spawny mapy (możliwe, że niektóre pluginy, skrypty) urozmaicają rozgrywkę. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Tyle trybów.ale żadnego dopracować ci się nie chciało Brak lag oraz stabilność BRAK LAG Antycheat Posiadamy zaawansowanego antycheata, który 24/7 monitoruje wszystkich graczy, a następnie eliminuje graczy używających cheatów. i tych którzy normalnie grają. Na tryb trybie gra m.in Fabek . Zacznij swoją gre na najlepszym skyblocku w polsce. Wiem że to jest nie możliwe, ale istnieją o wiele lepsze. Goszczą u nas również zestaw [...] To raczej nie jest poprawnie językowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ask3r 34 Opublikowano 4 października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 października 2016 Grałem na serwerze i moge polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk07 45 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 ja też grałem i mogę nie polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 Szczerze mówiąc to McPlay idzie w lepszą stronę. Na serwerze mało adminów. Pluginy może są ogar lecz nie ma nic nowego. Turbo drop, creative ,skyblock itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savorski 176 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Hej kuku A więc 1.7-1.10 Nie za duża przepustowość pomiędzy wersjami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 9 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 Dnia 7.11.2016 o 15:05, Savorski napisał: Hej kuku A więc 1.7-1.10 Nie za duża przepustowość pomiędzy wersjami? Co masz dokładniej na mysli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurtis__ 16 Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 (edytowane) Dnia 7.11.2016 o 15:05, Savorski napisał: 1.7-1.10 Nie za duża przepustowość pomiędzy wersjami? Mi pasuje że jest od 1.7 ponieważ nie mam nowej kraty graficznej więc "im a stuck in the 1.7.2 version" A pozatym fajny server : Edytowane 9 listopada 2016 przez Taurtis__ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 9 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 1 godzinę temu, Taurtis__ napisał: Mi pasuje że jest od 1.7 ponieważ nie mam nowej kraty graficznej więc "im a stuck in the 1.7.2 version" A pozatym fajny server : Nowsze wersje są lepiej zoptymalizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savorski 176 Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 3 godziny temu, kukubaczek napisał: Nowsze wersje są lepiej zoptymalizowane Chodzi o to, że według mnie za duży zrobiłeś skok pomiędzy wersją, bo w tym 1.7-1.10 są aż 4 wersje (1.7,1.8,1.9,1.10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 12 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Dnia 9.11.2016 o 20:08, Savorski napisał: Chodzi o to, że według mnie za duży zrobiłeś skok pomiędzy wersją, bo w tym 1.7-1.10 są aż 4 wersje (1.7,1.8,1.9,1.10) Nie widzę w tym żadnego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 17 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2016 Temat został przeniesiony z Minecraft > Serwery Minecraft do Serwery Minecraft > Minecraft > Archiwum serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi