Lolzek 1 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 Napisze mi ktoś skrypt ze na serwer moze wbic 10 os Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Libter 1 602 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 Ustaw max-players=10 w pliku server.properties Lolzek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 8 godzin temu, Libter napisał: Ustaw max-players=10 w pliku server.properties Do zamkniecia A mozna jakos innaczej to zrobic w sk? Ze jak na serwerze jest wiecej niz 10os to reszta nie moze wbic z messages "test" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 (edytowane) 8 godzin temu, Lolzek napisał: A mozna jakos innaczej to zrobic w sk? Ze jak na serwerze jest wiecej niz 10os to reszta nie moze wbic z messages "test" Variables: {gracze::onnline} = 0 On join: []add 1 to {gracze::onnline} On leave: []remove 1 from {gracze::onnline} On connect: #tam gdzie jest 10 ustawiasz maks liczbe osob []If {gracze::onnline} is 10: [][]Kick player due to "test" Wytabuj sobie (nie testowane) Edytowane 1 września 2016 przez KiwoPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 (edytowane) on login: {graczeOnline} is greater than or equal to 10: kick player due to "test" stop add 1 to {graczeOnline} on leave: remove 1 from {graczeOnline} Edytowane 1 września 2016 przez Drake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Libter 1 602 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 9 godzin temu, Lolzek napisał: A mozna jakos innaczej to zrobic w sk? Ze jak na serwerze jest wiecej niz 10os to reszta nie moze wbic z messages "test" W pliku spigot.yml ustaw server-full: test. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 3 godziny temu, Libter napisał: W pliku spigot.yml ustaw server-full: test. Ale on chcial w sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 1 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Mi chodzi ze nie mozesz wbic bo jak macie kick player to wbije na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Libter 1 602 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 21 minut temu, Lolzek napisał: Mi chodzi ze nie mozesz wbic bo jak macie kick player to wbije na serwer To zamiast Skripta użyj funkcji wbudowanych w silnik tak jak podałem. Lolzek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 on join: if number of players is 10: kick player due to "test" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 9 godzin temu, Libter napisał: To zamiast Skripta użyj funkcji wbudowanych w silnik tak jak podałem. Albo ten skrypt ktory ja podalem bo dalem potem event on connect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pan_1337 5 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 Mam nadzieję że ten Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Możesz manipulować slotami poprzez cmd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lolzek 1
Napisze mi ktoś skrypt ze na serwer moze wbic 10 os
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi