RickPlayingPL 130 Opublikowano 29 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2014 Witam, mam problem z tym kodemset {l-dmg.%victim%} to attacker SS Bledu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 29 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2014 (edytowane) Gdy zastopujesz / zreloadujesz serwer, zawartośc zmiennej się usunie.Spróbuj set {l-dmg.%victim%} to name of attacker;v Edytowane 29 czerwca 2014 przez DonFallingCookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 29 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2014 Gdy zastopujesz / zreloadujesz serwer, zawartośc zmiennej się usunie.Spróbuj set {l-dmg.%victim%} to name of attacker;vA mam jeszcze jedno pytanie, w przypadku ponizej jak by to wygladalo?set {l-dmg.%loop-player%} to {costam.%event-entity%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lizak3 10 Opublikowano 29 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2014 (edytowane) Co do "błędu" to nie błąd lecz ostrzeżenie ,że zmienna zostanie usunięta po wyłączeniu serwera (angielski się przydaje :P) Jeżeli tego nie masz dodaj weryfikacje. Np. (Wpleć w kod) victim is player: Attacker is player: set {l-dmg.%victim%} to attacker //edit i znów się nie odświeżyło Edytowane 29 czerwca 2014 przez Lizak3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 29 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2014 A nie dobra, Co do "błędu" to nie błąd lecz ostrzeżenie ,że zmienna zostanie usunięta po wyłączeniu serwera (angielski się przydaje :p) Jeżeli tego nie masz dodaj weryfikacje. Np. (Wpleć w kod) victim is player: Attacker is player: set {l-dmg.%victim%} to attackerA no tak, wiesz nie patrzylem ze pisze WARN, dzieki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 29 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2014 (edytowane) A mam jeszcze jedno pytanie, w przypadku ponizej jak by to wygladalo?set {l-dmg.%loop-player%} to {costam.%event-entity%}Problem rozwiazany, temat do zamkniecia! :) Edytowane 29 czerwca 2014 przez RickPlayingPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RickPlayingPL 130
Witam, mam problem z tym kodem
SS Bledu:
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi