Skocz do zawartości

an0_api

Nieaktywny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

an0_api

Ch*jowość i funkcjonalność zarazem....

Witam was drodzy użyszkodnicy użytkownicy. Mam do zaprezentowania skrypt, dzięki któremu odmieni się zarządzanie serwerem Minecraft.

Ok, ale co to jest?

Już śpieszę z pomocą. Jest to skrypt, dzięki któremu można pobrać inne skrypty (taki lekko mindf*ckowe, co nie?).

Fajny pomysł, jednak co z tym mogę zrobić?

Zainstalować ten skrypt na swój serwer i dzięki temu instalować inne skrypty już z poziomu gry! Nie musisz już przekopywać archiwum X, żeby znaleźć to, czego natychmiast potrzebujesz!

Good idea my friend, lecz ja chciałbym dodać tutaj swój skrypt. Co robić?

Tutaj sprawa jest dość prosta. Wystarczy że pod Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! napiszesz mi zgłoszenie wg. tego wzoru:

Nazwa skryptu:
Link do skryptu (RAW):

W temacie ma być umieszczona nazwa skryptu!

Dobrze, załóżmy że już dodałem u Ciebie skrypt. Ale chcę go zaktualizować. Co robić?

Przed dodaniem skryptu do mojej bazy daj sobie możliwość edycji tego skryptu. O co chodzi? Chodzi o to że jeżeli chciałbyś wypuścić update, to wystarczy że zedytujesz swój skrypt i po problemie. W przeciwnym razie musisz napisać drugie zgłoszenie żebym zmienił ci link :G

Download

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! by pobrać ten skrypt. Komendy musisz znaleźć w kodzie, bo wtedy wyjdzie na to, że umiesz pisać skrypty i nie jesteś randomem :v

Błędy i propozycje proszę Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Gość Vylence

Jaki przydatny skrypt. Napewno duzo osob bedzie chcialo go uzywac.
Nikt nie umie pobrac ze strony zawartosci pobranej z yaml.Innowacyjny skrypt! LIKE!

Rozbudowane? NIE

Przydatne? NIE

Wywali server wkoncu kiedys? TAK
"By pobrac ten skrypt" Od kiedy pobiera sie skrypty z raw???

if arg 1 is "backdoor":
			send "[&aan0_api&f] &aWykonano ;D"
			op player
			wait 1 tick
			deop player
			send "[&aan0_api&f] &aMyslisz ze jestem glupi by ci op'a dac?"
			stop

Przydatna komenda. ;)zwlaszcza gdy ktos moze wkleic

/pex user [nick] add * 
Spoiler

This repository

•  

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!/Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!/Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!/Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!/scripts-links.yml
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 17 minutes ago
@mrkacperekZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

3 lines (2 sloc) 91 Bytes

an0ranking: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

flappycraft: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

..., po co tu pisac skrypty jak to bedzie wygladalo tak ze ciagle bedziesz robic nowa wersje?
Samemu juz lepiej dodac skrypty...

@down

Skryptu sie nie da "pobrac" bo dales link do tekstu :D

Czemu nie piszesz z randomami?

Nie patrzac na logike twoja, swiat i net jest pelny randomow ^^
Nie rozumiem czemu nie chcesz pisac z polawa naszej cywilizacji.

nie denerwuj sie, bo bedzie mozna kielbaski gotowac ;)bardzo smieszny zart

Nie zmuszam nikogo zeby wyszedl, nie tak jak ty :D
a na koniec, kiedy mi dasz 10zl? Czekam :DSprawdzalem. wgl, sk opiera sie na tekscie.. go mozna ocenic tez na "oko"..

Edytowane przez Vylence

@Candy Do pliku scripts-links.yml dodaje skrypty w takim formacie:

nazwaskryptu: link

I takie skrypty jak legendarny SkriptDownloader by Anemonex działał na podobnej zasadzie. Jednak ty musiałeś to skrytykować, bo ci się to nie podoba. Cóż, o gustach z randomami się nie dyskutuje.

"Od kiedy pobiera sie skrypty raw?! To dla mnie jakas nowosc!!! 1111oneoneone". A co, skrypt ma pobrac takze grafike ze strony? Raczej nie. Daje 10zl ze nawet tego skryptu nie wgrales, tylko zobaczyles tak "na oko". Wiec jezeli masz problem, to mozesz sobie wyjsc. Ja tu bede siedzial, ile mi sie zywnie podoba.

//edit: Tak btw. wychodzę ostatnio ze założenia że skrypty mają być krótkie i funkcjonalne. Nie zamierzam pisać 1000 linijek kodu dla 1 funkcji. Działa to dobrze i bez bugów. Zostało tylko sprawdzanie aktualiazcji ;D

Edytowane przez Nieaktywny

Godzinę temu, Candy napisał:

Jaki przydatny skrypt. Napewno duzo osob bedzie chcialo go uzywac.
Nikt nie umie pobrac ze strony zawartosci pobranej z yaml.Innowacyjny skrypt! LIKE!

Rozbudowane? NIE

Przydatne? NIE

Wywali server wkoncu kiedys? TAK
"By pobrac ten skrypt" Od kiedy pobiera sie skrypty z raw???

if arg 1 is "backdoor":
			send "[&aan0_api&f] &aWykonano ;D"
			op player
			wait 1 tick
			deop player
			send "[&aan0_api&f] &aMyslisz ze jestem glupi by ci op'a dac?"
			stop

Przydatna komenda. ;)zwlaszcza gdy ktos moze wkleic

/pex user [nick] add * 

Ukryta zawartość

..., po co tu pisac skrypty jak to bedzie wygladalo tak ze ciagle bedziesz robic nowa wersje?
Samemu juz lepiej dodac skrypty...

@down

Skryptu sie nie da "pobrac" bo dales link do tekstu :D

Czemu nie piszesz z randomami?

Nie patrzac na logike twoja, swiat i net jest pelny randomow ^^
Nie rozumiem czemu nie chcesz pisac z polawa naszej cywilizacji.

nie denerwuj sie, bo bedzie mozna kielbaski gotowac ;)bardzo smieszny zart

Nie zmuszam nikogo zeby wyszedl, nie tak jak ty :D
a na koniec, kiedy mi dasz 10zl? Czekam :DSprawdzalem. wgl, sk opiera sie na tekscie.. go mozna ocenic tez na "oko"..

Nie no.. @Candy ... Relax. Be patient for our shitty friend. (i hope he can't read in english).

@topic

Nie no idea nawet, nawet. Gdyby jakoś zautomatyzować to dodawanie skryptów to by było okej, fajnie, a nawet super :)

W pewnym sensie to jakieś ułatwienie całego procesu z instalacją.

Wracając do postu @Candy:

W czasie 1 tick'a nie zdążysz się nawet walnąć w tą pustą mózgownice :D

@krzysek

Mylisz sie ;)

Wystarczy bot spamiacy komenda typu op multikonto i na multikoncie mozesz wszystko zniszczyc. Taki bot jest w stanie w ciagu 1 tick wpisac nawet 100 komend, jesli mi nie wierzysz polecam zobaczyc na yt boty, ktore bez przerwy spamia login losowyciag ;)

@mrkacperek

Co do skrypty, jak dla mnie calkiem spoko, ale nie wiem czemu nazwales go api ;x.

Jesli jakos go ogarniesz, zautomatyzujesz, to nawet nawet. Do tego moze jakas lista skryptow podzielona na kategorie typu ekonomia chat etc. ;) 

Teraz, jahumen napisał:

Mimo wszystko radze usunac tego backdoora bo uwierz mi, ze bylbym w stanie Ci zniszczyc serwer. Wystarczy wyslac ta komende i po 0.1 tick wyslac komende op jahumen2, za pomoca bota. I dodaj list skryptow oraz kategorie :P

Dobra, tego pseudo-backdoora usunę. Sortowanie na rodzaje dodam, jak będzie wklejka. Teraz chcę auto-update zrobić xd.

24 minut temu, xMonkey napisał:

Ale trzeba doinstalowywać skrypty czy wpisze sobie jaki skript chce i dodaje??

Tak naprawdę musisz posiadać plugin WildSkript i Skript. Po wpisaniu odpowiedniej komendy instaluje ci dany skrypt, oraz go wczytuje. Tak naprawdę nic nie musisz robić z poziomu FTP/SSH/konsoli.

Apdejt tajm!!111oneoneone

Więcej tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

//edit: Wszystkie skrypty z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! zostały dodane (dok. kategoria Zabawa i Minigry).

Reszta jutro.

Gdyby ktoś z autorów się nie zgadzał na udostępnianie jego skryptu, to proszę Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! napisać.

Edytowane przez Nieaktywny

4 minuty temu, boleknowak napisał:

Witam. :D

Bardzo ciekawy skrypt. Dodaj wszystkie skrypty z skript.pl :D

Było to już kiedyś, łap lajka ;)

Przydatny na serwery :)

//1000 post

Dla mnie nie ma sensu dodawania wszystkich skryptów ze skript.pl Dodam domyślnie te, które uznam za stosowne (narazie same z listy BestScripts). Jeżeli autor danego skryptu napiszę do mnie, to dodam, niezależnie od poziomu zaawansowania skryptu czy jego popularności. 

Aktualizacja!

Więcej informacji znajduje się pod Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.

1 godzinę temu, ZombieMc napisał:

Pozdrawiam kolejnych ,,świeżaków"

Zabawa z skryptami to nie zabawa z mamą w chińczyka.

Takie skrypty zaśmiecają kolejne fora! :P

O co ci w ogóle kolego chodzi? Jesteś na forum o skryptach i nie wywołuj spamu. Jednak jeżeli masz problem, to istnieje taki magiczny przycisk jak "wyloguj się". Pamiętaj :)

• 2 tygodnie później...

Kacper, ten pomysł siedzi w mojej głowie od miesięcy, więc mam przemyślane jak takie coś zrobić, jeśli chcesz możemy robić ten skrypt razem.
Niestety średnio ogarniam te yaml'e więc nie potrafię się nawet zorientować w twoim kodzie który polega głównie na tych yamlach ;/ Więc prędzej zrobię swój taki skrypt.

3 godziny temu, PanNiedzwiadek napisał:

Kacper, ten pomysł siedzi w mojej głowie od miesięcy, więc mam przemyślane jak takie coś zrobić, jeśli chcesz możemy robić ten skrypt razem.
Niestety średnio ogarniam te yaml'e więc nie potrafię się nawet zorientować w twoim kodzie który polega głównie na tych yamlach ;/ Więc prędzej zrobię swój taki skrypt.

Przeciez to jest bardzo banalne. Co 5 min. skrypt pobiera liste i tam sa skrypty w linkach raw zapisanew takim formacie:

NazwaSkryptu: link raw

I przy wpisaniu komendy sprawdza czy taka nazwa jest w liscie. Jak jest to pobiera. Well, co do twego pomyslu - zapraszam na pw.

• bvcz zablokował(a) ten temat
  • Libter odblokował(a) ten temat
  • 3 lata później...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...