Skocz do zawartości

foleykevin297

Użytkownik
  • Zawartość

    23
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

O foleykevin297

Ostatnie wizyty

247 wyświetleń profilu
  1. @Rejszpat on chce zablokować crafting mc, bo robi rusta z tego co widziałem więc mu się ten z mc nie przyda
  2. damage player's tool by {ilosc}
  3. @Bodziusiu2 on craft: cancel evento on construct: cancel event to na crafting ten 4 kratkowy
  4. foleykevin297

    Worldedit

    Jest - wyłączyć grawitacje na serwerze
  5. foleykevin297

    Sloty administracji

    Aby takie coś zrobić, potrzebujesz pluginu essentials oraz pluginu na permisje np. permission ex
  6. wait music disc się nazywa płyta, najpierw pisz id, a potem z warnów przepisuj nazwy pełne, aby zapamiętasz albo z minecraft id list strony masz pełne nazwy
  7. Na 1.14.4 i 1.15 są lekkie błędy i lagi, ale na serwerze z 8 gb ramu nie powinno być lagów ze skryptami i pluginami jeśli nie loopują często graczy, jedynie lagi mogą się pojawić na początku na pewno przy renderowaniu mapy oraz wszystko zależy od hostingu/vpsu na jakim serwer stoi, bo niektóre zawyżają parametry.
  8. Witam, chciałbym Państwu przedstawić discord McRust, jest to discord na którym publikowane są informacje dotyczące serwera rust, który powstaje w minecrafcie, discord ten po nazwie nie ogranicza się do tego, ale też do innych serwerów, które w przyszłości powstają. Discord istnieje obecnie 2 miesiące i posiada 73 użytkowników z czego do 35 jest aktywnych w ciągu dnia. Na discordzie można porozmawiać też o innych tytułach gier takich jak League of Legends, CS:GO, Unturned, Rust, ale na pierwszym planie jak na razie stoi wystartowanie serwera Rust w Minecraft, jedynego chyba w Polsce obecnie, który będzie rozbudowany na sporą skale, bo wszystko jest tworzone w języku polskim jak i angielskim. Administracja liczy kilka osób i jesteśmy w stanie dostosowywać się do użytkowników i na ich potrzeby ulepszamy discord o te rzeczy, które oni pragną, a także są organizowane co jakiś czas eventu, które umilają czas spędzony tam. Zachęcam Państwa do wejścia z discorda lecz nie przymuszam. Link z zaproszeniem https://discord.gg/83P9mtg
  9. Polecam ci zrobić tak - spróbuj zrestartować router od internetu lub połączyć go za pomocą kabla do komputera czy będzie działać, jeśli nie to włącz speed test i zobacz średnią prędkość od internetu i zobacz jaki rezultat i jeśli posiadać internet w telefonie to udostępnij go i zobacz jak z tym będzie.Jeśli nie będzie na obu nie działać, a będzie dobra prędkość to spróbuj odinstalować minecrafta i zainstaluj go jeszcze raz.
  10. on place chest: If name of player's tool is "&fMY&cCASE": set {loc} to location of event-block set event-block to air chance of 100%: drop 10 diamond at {loc} chance of 100%: drop 1 diamond helmet of protection 4 and unbreaking 3 at {loc} chance of 100%: drop 10 emeralds at {loc} at {loc} chance of 100%: drop 5 gold block at {loc} chance of 100%: drop 1 diamond leggings of protection 4 and unbreaking 3 at {loc} chance of 100%: drop 64 obsidian at {loc} chance of 60%: drop 1 diamond pickaxe of efficiency 6 and unbreaking 1 and fortune 3 at {loc} chance of 100%: drop 20 Iron ingot at {loc} chance of 60%: drop 1 diamond sword of sharpness 6 and unbreaking 2 and fire aspect 2 at {loc} chance of 100%: drop 1 anvil at {loc} chance of 100%: drop 1 diamond boots of protection 4 and unbreaking 3 at {loc} chance of 100%: drop 20 Glowstone at {loc} chance of 100%: drop 10 tnt at {loc} chance of 100%: drop 1 diamond chestplate of protection 4 and unbreaking 3 at {loc} chance of 1%: drop 1 diamond pickaxe of efficiency 10 and fortune 10 and unbreaking 10 named "&4&lKILOF BOGA" at {loc} chance of 1%: drop 1 beacon at {loc} chance of 100%: drop 1 splash strength potion II at {loc} chance of 100%: drop 1 splash speed potion II at {loc} zobacz czy działa
  11. foleykevin297

    Skrypt na drop z pereł

    on rightclick with ender pearl: {1tab} If name of player's tool is "&7Perla": {2taby} cancel event {2taby} chance of 10%: {3taby} give 1 diamond to player {2taby} chance of 5%: {3taby} give 1 emerald to player {2taby} chance of 85%: {3taby} send "&eNiestety nie udalo ci sie nic zdobyc" to player tutaj po kliknięciu tą perłą stanie się to, że masz szanse, że zdobędziesz to co pisałeś, nie odbędzie się teleportacja perłą.Jeśli chcesz, aby gracz się jeszcze mógł nią tepnąć to usuń z 2 linijki cancel event
  12. on place chest: {tabulator} If name of player's tool is "nazwa": {2taby} set {loc} to location of event-block {2taby} set event-block to air {2taby} chance of 100%: {3 taby} drop 10 diamond at {loc} zobacz coś takiego czy działa
  13. foleykevin297

    Schowek na goldenheady

    na jaką wersje ma to być ?
  14. Wszystko zależy od dodatków do pluginu skript, na 1.8 bodajże miałeś WildSkript, który pewnie robił ten event, a na nowszej wersji są inne rozwiązania, a ja ci polecam zrobić tak: set player's current inventory's slot 11 to dirt named "test" with lore "cos tam|| cos tam" on inventory click: If inventory name of current inventory of player is "nazwa gui": cancel event To zablokuje wyrzucanie przedmiotów z gui i nie wpłynie na akcje przypisane do slotów
  15. Witam, szukam osoby, która zna się na pluginie PlotSquared, bo mam taki problem, że chce stworzyć własny świat działek z schematem, a nie wiem jak to zrobić, chciałbym, aby ktoś rozpisał mi krok po kroku jak zrobić - chodzi mi jak stworzyć własny schemat działki, potem jak go wkleić i wygenerować świat z takim schematem.
×