AspinQ 6 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 (edytowane) Witam, czy wie ktoś jak zrobić, skrypt że zabezpiecz nam hitboxa? Edytowane 21 grudnia 2015 przez AspinQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Możesz wytłumaczyć dokładniej?- Nwm co to hitbox (najlepiej jakbyś zacytował mój post, bo mogę już tutaj nie wbić :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 januszkorwin 3 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 2 godziny temu, AspinQ napisał: Witam, czy wie ktoś jak zrobić, skrypt że zabezpiecz nam hitboxa? Jak to zabezpieczyć hitboxa? 36 minut temu, Switsherker napisał: Możesz wytłumaczyć dokładniej?- Nwm co to hitbox (najlepiej jakbyś zacytował mój post, bo mogę już tutaj nie wbić :P) hitbox - Po wciśnięciu f3+b (chyba) wyskakują kratki wokół gracza to jest hitbox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AspinQ 6 Opublikowano 21 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 chodzi mi, o to, że jeżeli ktoś bije za szybko, to wysyła wiadomość do administratora, że bije on za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Ile ms trzeba odczekać na kolejne uderzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AspinQ 6 Opublikowano 22 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Nw, ile daje killaura.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 (edytowane) Ja też nwm... Mogę zablokować nawalanie co jakiś czas np, trzeba odczekać 5ms, aby ponownie uderzyć, a jak ktoś wali pinizej 5 to banuje Edytowane 22 grudnia 2015 przez Switsherker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AspinQ 6 Opublikowano 22 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Zrób co 5ms, ale żeby wysyłało wiadomość do kogoś, kto ma uprawnienia "zobacz.aura" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 150 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Hahah, wiecie że nie da się bić szybciej niż co pół sekundy? To "zabezpieczenie" jest bez sensu, zakładam że u ciebie na serwerze na gracza nie przypada 200mb ramu co? Bo jeśli nie to skrypt nie wyrobi i będzie działał za wolno aby liczyć ułamki sekundy. krzysek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AspinQ 6 Opublikowano 22 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 @UP, chodzi mi tylko o sam skrypt, jako dodatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AspinQ 6
Witam, czy wie ktoś jak zrobić, skrypt że zabezpiecz nam hitboxa?
Edytowane przez AspinQOdnośnik do komentarza
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi