Skocz do zawartości
  • 0

RickPlayingPL

Pytanie

Witam, mam problem w wyslaniu wiadomosci od zapetlonego gracza do tego ktory kliknol na miecz

on rightclick holding a ironsword:    shoot a pig from player at speed 0.3    play firework_launch at player with pitch 0    wait 1 ticks    play explode at player with pitch 2    set {robo-swinia.%projectile%} to player <========on spawn:    entity is pig    wait x seconds    kill entity    loop players in radius 4 around the entity:			{robo-swinia.%entity%} is not loop-player:				damage loop-player by 3				send "&a➟ &3Twoja Robo Swinia trafila gracza %loop-player% i zadala mu obrazenia o wysokosci &c4 &3serc!" to {robo-swinia.%entity%} <=====				send "&c➟ &3Robo Swinia gracza %shooter% trafila cie i zadala ci obrazenia o wysokosci &c4 &3serc!" to loop-player
Edytowane przez RickPlayingPL

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

a czy {robo-swinia.%entity%} nie jest graczem? nie powinno być {robo-swinia.%player%} jeżeli jest graczem?

albo raczej:

send "&a� &3Twoja Robo Swinia trafila gracza %loop-player% i zadala mu obrazenia o wysokosci &c4 &3serc!" to victim

nie wiem co to za zmienna ta {robo-swinia.%entity%}

• 0

a czy {robo-swinia.%entity%} nie jest graczem? nie powinno być {robo-swinia.%player%} jeżeli jest graczem?

albo raczej:

send "&a� &3Twoja Robo Swinia trafila gracza %loop-player% i zadala mu obrazenia o wysokosci &c4 &3serc!" to victim

nie wiem co to za zmienna ta {robo-swinia.%entity%}

W evencie on spawn przecierz nie ma gracza... podczas zrespienia swinni w on rightclick gracz jest zapisywany do tego moba, wiec potem przy on spawn jest odczytywany z niego i ma byc do niego wyslana wiadomosc

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...