Dezquerter 0 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 Witam,mam problem, mój skript nie działa, zamierzam wykonać skript tak, aby włączał się po wbiciu na serwer minumum 2 osób.W jaki sposób takie coś zrobić? A tutaj mała część skryptu:every 10 minutes: #tutaj chciałbym to zrobić if {wlaczanie} is false: stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 if numer of all players is greater than 1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dezquerter 0 Opublikowano 10 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 Dziękuję!Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dezquerter 0
Witam,
mam problem, mój skript nie działa, zamierzam wykonać skript tak, aby włączał się po wbiciu na serwer minumum 2 osób.
W jaki sposób takie coś zrobić? A tutaj mała część skryptu:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi