Witam, mam pewien problem z zapętlaniem zmiennych grupowych. Konkretnie chodzi mi o lokacje.
on leftclick: if player's tool is blaze rod named "{@tag} &6Rodzka do skrzynek" with lore "&7Aby dodac miejsce respu skrzynek, LPM na skrzynke na ktora klikniesz": if event-block is chest, trapped chest, crafting table or ender chest: loop {skz.chest::*}: if location of {skz.chest::%loop-value%} is at location of event-block: send "{@tag} &cTa skrzynka jest juz dodana" else: cancel event add 1 to {skz.chestcount} set {skz.chest::%{skz.chestcount}%} to location of event-block send "{@tag} &aDodano skrzynke!"
Od miejsca zapętlenia zmiennej wyskakuje mi błąd
'at location' is not a number (skz.sk, line 19: if location of {skz.chest::%loop-value%} is at location of event-block:')
Czy wie ktoś, jak to naprawić?
Chodzi mi o to, że jeśli lokacja skrzynki jest już ustawiona, to wtedy jej nie dodaje
Pytanie
CuttingChipset 355
Witam, mam pewien problem z zapętlaniem zmiennych grupowych. Konkretnie chodzi mi o lokacje.
on leftclick: if player's tool is blaze rod named "{@tag} &6Rodzka do skrzynek" with lore "&7Aby dodac miejsce respu skrzynek, LPM na skrzynke na ktora klikniesz": if event-block is chest, trapped chest, crafting table or ender chest: loop {skz.chest::*}: if location of {skz.chest::%loop-value%} is at location of event-block: send "{@tag} &cTa skrzynka jest juz dodana" else: cancel event add 1 to {skz.chestcount} set {skz.chest::%{skz.chestcount}%} to location of event-block send "{@tag} &aDodano skrzynke!"Od miejsca zapętlenia zmiennej wyskakuje mi błąd
'at location' is not a number (skz.sk, line 19: if location of {skz.chest::%loop-value%} is at location of event-block:')
Czy wie ktoś, jak to naprawić?
Chodzi mi o to, że jeśli lokacja skrzynki jest już ustawiona, to wtedy jej nie dodaje
https://skript.pl/temat/7875-zap%C4%99tlanie-lokacji/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi