Skocz do zawartości

MasChat - skrypt na czat

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, wiem grafika nie przyciąga ;/

Będzie wkróte :v

======================================================================

Cześć!

Szukałeś skrypty na Chat?

Denerwowało cie że gracze reklamują swoje serwery lub

inne strony?

Chciałeś sie łapać za głowe jak widziałeś że gracze klną jak najęci?

Jak tak to dobrze trafiłeś!

MCHAT - Zaawansowany plugin do czatu!

Zawiera:

- AdminChat

- Broadcast! (/Global)

- Anty Reklame

- Anty Przekleństwa

- Pisanie co dany czas!

- Komendy chatu (/chat clear, /chat off, /chat on)

========================================================================

Wiele opcji personalizacji!

Zabraniam usuwanie autora!

WERSJA: v 0.1

DOWNLOAD:

xxx

https://skript.pl/temat/7823-maschat-skrypt-na-czat/

Zamiast przepisywać cały czas "Broadcast" użyj "loop 100 times #Nowa linia# broadcast "" "

i masz x100 broadcast :3...

Poza tym kod przejrzysty :3... I raz od wielu tyg/mieś widzę, że prezentacja skryptu na chat jest przemyślana i "Ogarnięta".
(masz like za robotę)-----(xD skrypt super, ale dużo ich jest...) 

https://skript.pl/temat/7823-maschat-skrypt-na-czat/#findComment-61935

on chat:        message contains "fhmc" or "csrv" or "ip" or "pl" or "net" or "com" or "tk" or "eu" or "ownserver" or "gomc" or "cubehost" or "fiberhost" or "p.l" or ",p" or "serwerhost" or "host" or "kur" or "chuj" or "pizd" or "ciot" or "szmat" or "japier" or "suk" or "jeb" or "skurwys" or "pedal" or "debil" or "dup":
A co jeżeli ,,W moim kurniku jest 10 kur'' i ,,Mój pies to suka'' albo ,,dokupiłem do rowera nowy pedał''
skoro pies to nie suka cnie? xD Skrypt troche bez sensu ;p
https://skript.pl/temat/7823-maschat-skrypt-na-czat/#findComment-61940

Polski język bardzo trudny być tak.

Nie, nie szukałem, napisałem swój.

A ja myślałem że mówimy o skrypcie ;-;

Piękna prezentacja, aż nic nie widać...

A co do skryptu:

|  Dostepne permissje do skryptu/komendy : |  mchat.on - Do komendy /chat on|  mchat.off - Do komendy /chat off|  mchat.clear - Do komendy /chat clear|  mchat.pisz - Pozwala na pisanie przy wylaczonym czacie|  mchat.piszzawsze - Pozwala na pisanie zawsze nawet z reklamami/bluzgami
AWW YEAH, permissje!

Wow, zaawansowany sytem komentarzy, na pewno parser nie wyrzuci błędów związanych ze zrozumieniem tego kodu.

broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""                                broadcast ""

ŁIIIII!!!!

if {_waited} is less than 3 real seconds seconds:
Weri gut inglisz!

A myślałem że czas się ustawia w configu ;-;

on chat:        message contains "fhmc" or "csrv" or "ip" or "pl" or "net" or "com" or "tk" or "eu" or "ownserver" or "gomc" or "cubehost" or "fiberhost" or "p.l" or ",p" or "serwerhost" or "host" or "kur" or "chuj" or "pizd" or "ciot" or "szmat" or "japier" or "suk" or "jeb" or "skurwys" or "pedal" or "debil" or "dup":                        cancel event                        send "{@tag} &cTwoja wypowiedz zawiera niepoprawne tresci"
A myślałem że jak ktoś ma uprawnienie to może pisać bez cenzury ;-;

#Brak uprawnien do komendy        nonperm.mchat.bc: &cNie masz permisji do tej komendy! #Wpisz tekst        typetext.mchat.bc: &cMusisz wpisac tekst/wiadomosc!
Yeah, kilka randomowych opcji z dupy wsadzonych w kod!

aliases: *** #W miejsce *** wpisz dodatkowe komendy ktore moga byc uzywane.

umrzyj xd

CiągDalszy(już nie)Nastąpi.
https://skript.pl/temat/7823-maschat-skrypt-na-czat/#findComment-62006

• 11 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Dnia 17.05.2015 o 16:51, turbax72 napisał:

Zaawansowany Polski BRAWO!!!!

Popraw to Proszę! Kuje w oczy i jeszcze to że K***a nic nie widać w temacie! O i to

Dnia 17.05.2015 o 16:51, turbax72 napisał:

Nie mogę zapisać w.jar :( Pss, To to skrypt czy plugin bo się pogubiłem Troszku!

Ale co do tego to zamiast pisać 500 razy broadcast "" To napisz loop 100 times

I jeszcze proszę nie xxx bo mi się to dziwnie kojarzy nie może być np. KOD ????

https://skript.pl/temat/7823-maschat-skrypt-na-czat/#findComment-86621