Skocz do zawartości

[1.8][NP][FB+G][W$] WeCanDo

#Aperture
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

Witamy!

Chcielibyśmy zaprosić
was na nasz serwer WeCanDo.
Wecando minecraft serwer
IP: 185.49.12.196
Typ serwera: Freebuild + Economy, survival poza miastem
Ilość slotów: 20
Wersja: 1.8.3
Premium: Nie
Zwierzęta: poza miastem
Potwory: poza miastem
Nether: tak
PvP: poza miastem i na arenach
Atrakcje: Spleef, Labirynt, Parkour, SpeedRun Parkour, PvP, Gildie, Działki, Sklepy, Prace,Questy,

Koloseum do PVP
Zapraszamy do obejrzenia
Filmów promujących nasz serwer:

Ekipa:

[HeadAdmin]Gipad
[Admin]Adam1097

[JuniorAdmin]Antoll92
Dynamiczna strona: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Sklep on-line serwera WeCanDo: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Serdecznie zapraszamy!

Prezentacja jest zrobiona makabrycznie. Można pomyśleć, że serwer jest równie ... przerażający.

W prezentacji brakuje jakiegokolwiek ułożenia, zdjęć itp.

Myślę, że skoro prezentacja jest taka, a nie inna, to serwer się nie różni.

PS: "[W$]" Czyli mam rozumieć, że wstęp na serwer jest płatny?

Tak. Rejestracja kosztuje 1,23zł z VAT.

Prezentacja jest udostępniona na forum serwerowym. Ja jedynie poskracałem linki i dałem tagi w tytule.

Sms 1,23zł ma już VAT, to jak możesz jeszcze VAT dodawać?

Płatne wejście na słaby serwer? Ani tu ocenić go, ani nic. Jak mamy na niego wbijać, jak bazujemy tylko na informacjach które podałeś?

Znam ten serwer. Grałem kiedyś na nim, lecz niespodziewałem się tego co zobaczyłem wulgaryzmy.

Moja opinia:

Prezentacja (za przeproszeniem) ku*wa niczym w WordPadzie.

Serwer: 7/10

Prezentacja: poniżej krytyki, nawet waszego loga nie ma...

Typki, rozumiecie że to nie jego serwer?

Haha, prezentacja gorsza niż oryginalna bo jeszcze (co jest typowe dla twoich postów) ci się entery powciskały w tekst.

Haha x2, domena .xaa.pl xD

Jeszcze płatność za wejście... no chyba nie. Więcej by zarobili za ViPy z efektami wizualnymi niż za te wejściówki których nikt nie kupi.

Jak ich nie stać to niech nie robią serwera.

Aby wykupić wejście na serwer muszę na nim być. Ciekawe. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Chodziło mi o rejestrację :S

Ogół nie zachęca.

"Gipad" czy "GPad"?

Gipad.

Prezentację poprawię w najbliższym czasie.

@EDIT

Prezentacja(odrobinę) poprawiona. Niedługo dodam screenshoty, aby można było ocenić czy serwer jest warty tej złotówki :]

Aby wykupić wejście na serwer muszę na nim być. Ciekawe. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Jeśli miałby kupić tę wejściówkę to musiałby być online. Jak jest płatne wejście i go wywali to nie kupi tego i nie będzie mógł wejść na serwer. Radzę usunąć wymaganą płatność, aby wejść. System jest zwalony

Takie serwery nie są do grania... To zwykłe światy postawione na maszynie, która pracuje 24/7, Wyróżniają się tym, że każdy może wbić >_<... Lepiej już sb pograć Lan z kumplem lub wbić na bardziej opłacalnego serwa... 

Jeśli chodzi o ten serwer:
- Administracja chce zarobić za wejście (WoW). To nie ma sensu, bo po zdjęciach klatek filmiku już widać, że serwer jest "nie ogarnięty". Konkretnie po budowlach >_<. Także po tytule 2-drugiego filmiku "Najlepszy"- Tsa... Jasne.. Niech dodadzą jeszcze komendę /naj, która po wpisaniu daje bc "(gracz) mówi, że serwer jest najlepszym serwerem (tak.. 2- dwa razy serwer... cyt. to z innego serwa) na MC" i ponadto daje graczowi 18 tkz. "Koksów".

- Ghmg... Najgorsza to (Tak mi się wydaje) nazwa serwera "WeCanDo", czyli "My umiemy/możemy robić". (...).

- Kolejną sprawą jest ip i ilość slotów. Po co promować serwer z (debilnym) numerowanym ip? To już nie chodzi, że taniej, ale ip jest ważną rzeczą... Ktoś w sql (szkole) poda ip koledze, a on nie zapisze i co? (...) Co do slotów: - Administracja oszczędza (...) Pewnie płaci marne pieniądze...

- Icona serwerowa oczywiście kolejna łatwizna- Pobrane z neta i przerobione (podpisane "Wedcando")...

Już nie będę się wysilał, bo i tak moja krytyka nie dotrze do rozumu tej (cenzura) administracji... Każdy kto gra w Minecraft'a. Chce stworzyć serwer, ale (Kolejna cenzurka) po (jeszcze jedna) wam? Robicie jakieś debilne mapki/tryby i się dziwicie, że nikt nie wbija. Po czym jeszcze nic nie robicie, aby zmienić coś w nim... Prawie 99% serwerów to są właśnie serwery takie jak Ten... Nikt prawie nie gra... Mapka budowana przez 10 latka i oczywiście "Wierny" gracz daje prezentacje, po której nawet nikt się nie wysili i nie wbije >_<...

@Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ja do cb nic nie mam, ale nie graj na takich serwerach >_<... 

Mam nadzieje, że ktoś mnie zrozumie (da lajka), jak bardzo nienawidzę takich dzieci i uzasadni mój komentarz... 
#Nie! Nie ma pięknej wypowiedzi >_< Wk(Cencoś) się i tyle- Cześć... (nie patrze na znaki, a także czy dobrze pisałem...)

@down... Rozumiem cię i to doskonale :3...

Edytowane przez lewatywapolska

@Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! mi ten serwer przypadł do gustu, bo wszędzie już znajdziesz excalibury, plecaki, przesadzone VIPy, topory tyranów, random TP i tak dalej. A tu tego nie ma, i to jest fajne w tym serwerze :) ma praktycznie minimum potrzebne, aby serwer miał jakiś tryb, plus spleef. Wolę ten serwer, niż jakiś inny mający multum zrębanych "ulepszeń" dla VIPów.

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...