Przeglądając kilka tematów natrafiłem na ciekawy temat. Mianowicie pewien użytkownik nie wiedział co dodać do oferty VIP. Napisał o tym temat jednak nie którzy pisali że musi być to zgodne z EULA. WTF?
wiem co to jest bo trochę poczytałem ale co to ma wspólnego z np. moim serwerem? Np nie mogę sprzedawać graczom jakiś itemów za realne pieniądze? Chodzi tu konkretnie o minecraft. Więc co mogę sprzedawać? I co może się stać za nieprzestrzeganie tego? (najlepiej w języku polskim.) Z tego wszystkiego boję się postawić mój serwer.
Pytanie
Zasepamen 13
Witam
Przeglądając kilka tematów natrafiłem na ciekawy temat. Mianowicie pewien użytkownik nie wiedział co dodać do oferty VIP. Napisał o tym temat jednak nie którzy pisali że musi być to zgodne z EULA. WTF?
wiem co to jest bo trochę poczytałem ale co to ma wspólnego z np. moim serwerem? Np nie mogę sprzedawać graczom jakiś itemów za realne pieniądze? Chodzi tu konkretnie o minecraft. Więc co mogę sprzedawać? I co może się stać za nieprzestrzeganie tego? (najlepiej w języku polskim.) Z tego wszystkiego boję się postawić mój serwer.
Pozdrawiam
https://skript.pl/temat/6077-eula/Udostępnij na innych stronach
Top użytkownicy dla tego pytania
17
6
3
2
Popularne dni
6 Lut
8
10 Lut
4
8 Lip
4
3 Lip
3
Top użytkownicy dla tego pytania
Zasepamen 17 odpowiedzi
Arturro43 6 odpowiedzi
#Aperture 3 odpowiedzi
DαrϰVεnuς 2 odpowiedzi
Popularne dni
6 Lut 2015
8 odpowiedzi
10 Lut 2015
4 odpowiedzi
8 Lip 2015
4 odpowiedzi
3 Lip 2015
3 odpowiedzi
Popularne posty
franio3321
Nie zgadzam się, nie ma czegoś takiego jak serwer premium/NP jest serwer który sprawdza czy gracz łączy się z stroną minecraft.net lub nie. (omija opcję online mode) Tak wgl serwery "Non-Premium" ZAWS
Arturro43
@Szymon21xxPL i inni, którzy są zainteresowani co się stanie po złamaniu warunków EULA. Być może nie każdy pamięta co się stało na, bodajże, 9 edycji znanego serwera Hardcore (skaf). Gdy na poprzednie
RickPlayingPL
Wat? Rezygnujesz z pisania skryptow bo nie mozesz dac vipowi darmowych diaxow/itow or something else... (p2w w polsce jest poprostu wszedzie...). Wedlug mnie dobrze ze tak zrobili bo to mnie troche de
47 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi