Skocz do zawartości
  • 0

Problem z Scoreboard

sula008

Pytanie

Witam mam kod:

every 200 ticks:	loop all players:		display board named "&6test" to loop-player		make score "&aGodzina&9" in board of loop-player to {godzina}		move display of loop-player to "sidebar"

robię reload skriptu i jest wszystko dobrze lecz w ogóle nie pokazuje tego nie wiem czemu

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Tu jest dokładnie na 100% działający skrypt:

command /sb:	trigger:		display board named "&l%player%" to player		make score "&aAktualnie:" in board of player to 4		make score "&f%number of players%" in board of player to 3		make score "&d" in board of player to 2		make score "&f" in board of player to 1		make score "&cMilej gry!" in board of player to 0		move display of player to "sidebar"

• 0

Spróbowałbym dłuższy scoreboard lub taką wersję:

every 200 ticks:    loop all players:        execute loop-player command "komenda":            command /komenda:    trigger:		display board named "&6test" to player		make score "&aGodzina&9" in board of player to {godzina}		move display of player to "sidebar"

• 0

Tu jest dokładnie na 100% działający skrypt:

command /sb:	trigger:		display board named "&l%player%" to player		make score "&aAktualnie:" in board of player to 4		make score "&f%number of players%" in board of player to 3		make score "&d" in board of player to 2		make score "&f" in board of player to 1		make score "&cMilej gry!" in board of player to 0		move display of player to "sidebar"

działa to lecz wiem w czym problem leży, nie czyta mi {godzina} czyli zmiennej nie wiem czemu

• 0

to nie pomaga. Dobra z godziny zrezygnowałem lecz mam pytanie, czy wam też ten scoreboard miga podczas odświeżania ?

Nie odświeżaj sb co pare ticków bo będzie migał. Tylko np. przy jakimś wydzarzeniu.

Jeden temat - jedno pytanie.

Wyprodukowane z mojego SGS5 za pomocą Tapatalk II.

• 0

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia.

Powód: na forum obowiązuje zasada "jeden problem - jeden temat".

Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...