Skocz do zawartości
  • 0

Pobieranie Kasy

mati770ka

Pytanie

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Mam np. taki kod 

on rightclick with emerald:
    if player have permissions "sklep.gracz" or "*":
        if name of player's tool is "{@logo}":
            show "s;1;i;stone;n;&cKamien;c;l;&aKliknij aby kupic||&6Cena: &8100" with 1 rows named " {@logo}" to player
teraz jaka wpisac komende w ;c; żeby pobierało dana ilość kasy bo nie ogarniam tego ;(

• 0

No to podałem ci komendę... Musiałbyś zrobić...

on rightclick with emerald:    player have permissions "sklep.gracz" or "*":        name of player's tool is "{@logo}":            show "s;1;i;stone;n;&cKamien;c;l;&aKliknij aby kupic||&6Cena: &8100;c/sklep stone %player%" with 1 rows named "{@logo}" to playercommand /sklep [<text&gt] [<player&gt]:    trigger:        argument 1 is stone:            player-argument's balance is greater than 100:                subtract 100 from player-argument's balance                give 64 stone to player-argument

• 0

O Lawl. Że też tego nie zauważyłem xD

on rightclick with emerald:    player have permissions "sklep.gracz" or "*":        name of player's tool is "{@logo}":            show "s;1;i;stone;n;&cKamien;c;l;&aKliknij aby kupic||&6Cena: &8100;c/sklep stone %player%" with 1 rows named "{@logo}" to playercommand /sklep [<text&gt] [<player&gt]:    trigger:        argument 1 is "stone":            player-argument's balance is greater than 100:                subtract 100 from player-argument's balance                give 64 stone to player-argument

@UP

Jaki triplepost?...

• 0

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia.

Powód: Rozwiązane (@up)

Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...