mati770ka 120 Opublikowano 9 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2014 Pisze skrypt na sklep z wykorzystaniem Menu GUI, moje pytanie jest takie jak zrobić by po ustaleniu ceny itemu pobierało za niego kasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 9 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2014 command /przedmiot [<text>] [<text>]: trigger: player's balance is greater than argument 2: argument 1 is "cow": spawn cow at location of player subtract argument 2 from player's balance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mati770ka 120 Opublikowano 9 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 maja 2014 Mam np. taki kod on rightclick with emerald: if player have permissions "sklep.gracz" or "*": if name of player's tool is "{@logo}": show "s;1;i;stone;n;&cKamien;c;l;&aKliknij aby kupic||&6Cena: &8100" with 1 rows named " {@logo}" to playerteraz jaka wpisac komende w ;c; żeby pobierało dana ilość kasy bo nie ogarniam tego ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 9 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2014 No to podałem ci komendę... Musiałbyś zrobić... on rightclick with emerald: player have permissions "sklep.gracz" or "*": name of player's tool is "{@logo}": show "s;1;i;stone;n;&cKamien;c;l;&aKliknij aby kupic||&6Cena: &8100;c/sklep stone %player%" with 1 rows named "{@logo}" to playercommand /sklep [<text>] [<player>]: trigger: argument 1 is stone: player-argument's balance is greater than 100: subtract 100 from player-argument's balance give 64 stone to player-argument Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mati770ka 120 Opublikowano 9 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 maja 2014 Nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 9 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2014 Moze bledy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mati770ka 120 Opublikowano 9 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 maja 2014 (edytowane) Własnie błędów nie pokazuje tylko w konsoli pisze unknown command type /help for help ;/ gdy klikam na dany item Edytowane 9 maja 2014 przez mati770ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 10 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2014 Edit: @down o sorki, tak jak ty nie zauwazyles "" to ja nie zauwazylem ze te awatary się różnią :) przy komendzie przy sprawdzaniu if arg 1 is... wstaw stone w "stone" powinno pomóc mati770ka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 10 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2014 O Lawl. Że też tego nie zauważyłem xD on rightclick with emerald: player have permissions "sklep.gracz" or "*": name of player's tool is "{@logo}": show "s;1;i;stone;n;&cKamien;c;l;&aKliknij aby kupic||&6Cena: &8100;c/sklep stone %player%" with 1 rows named "{@logo}" to playercommand /sklep [<text>] [<player>]: trigger: argument 1 is "stone": player-argument's balance is greater than 100: subtract 100 from player-argument's balance give 64 stone to player-argument@UPJaki triplepost?... mati770ka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mati770ka 120 Opublikowano 12 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Ok dzięki za pomoc temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 12 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: Rozwiązane (@up) Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mati770ka 120
Pisze skrypt na sklep z wykorzystaniem Menu GUI, moje pytanie jest takie jak zrobić by po ustaleniu ceny itemu pobierało za niego kasę?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi