MagiK 18 Opublikowano 26 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2015 Cześć xd Mam pytanie do was. Czy da sie jakoś sprawdzić czy gracz ma ubrane buty i je nazwane? Głownie chodzi mi o to jezeli gracz ma zalozone buty diamentowe ulepszone unbreaking 3 i protection 4 to daje mu effekt dany itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 26 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2015 Była o tym tyle razy mowa... every 1 second: loop all players: if loop-player's boots is diamond boots of protection 4 and unbreaking 3: send "masz diamentowe buty 4/3 na sobie!" to loop-player MagiK i mati770ka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 28 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2015 Nie polecam eventu "on anymove:" Jest on wywoływany np podczas biegu jakies 200 raz na sekundę(przy zmianach x, y, z, oraz yaw i pitch (koordynaty w która strone patrzy)). Czyli przy 10 graczach serwer Ci padnie ;p Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! mówi dobrze. To strasznie laguje, mój sposób najlepiej działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Ja też, a testowałeś przy ~10 graczach? Ja tak i były lagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Nie polecam eventu "on anymove:" Jest on wywoływany np podczas biegu jakies 200 raz na sekundę(przy zmianach x, y, z, oraz yaw i pitch (koordynaty w która strone patrzy)). Czyli przy 10 graczach serwer Ci padnie ;pKolejny znawca :xJakie 200 razy? Skript wykrywa ruch według taktowania, które wynosi 20 ticków (i prawdopodobnie zależy od TPS).Zgadzam się, skrypt norbiego lepszy. Zresztą po co 20 razy/sekundę pisać wiadomość? Lepiej użyć jakiegokolwiek eventu, byle nie on any movement. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MagiK 18
Cześć xd
Mam pytanie do was. Czy da sie jakoś sprawdzić czy gracz ma ubrane buty i je nazwane?
Głownie chodzi mi o to jezeli gracz ma zalozone buty diamentowe ulepszone unbreaking 3 i protection 4 to daje mu effekt dany itd.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi