King Of Pain 3 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 KING OF PAIN NA SKRIPT.PL Witam wszystkich zgromadzonych na forum Skript.pl!Właśnie zarejestrowałem się na tym forum z zamiarem tworzenia skryptów.Ja w tym temacie do powiedzenia mam jedynie to, że będę starał się utwierdzać wasdrodzy użytkownicy w tym, iż nie jestem kolejnym nic niewartym "Kopiownikiem" skryptów. Szanuję ludzi którzy zrobią coś samemu także według mnie wszystkie skrypty takich ludzisą warte uwagi. Co do tego czy powinny być publikowane na forum nie mam zdania alenp. Ja taki sobie chłopak, który zaczyna przygodę z Skryptami może wstawić swój pierwszy plan nawet jeśli było by to coś najgłupszego co mogło przyjść do głowy. Także więcej nie mówie nic o tym i witam siebie w gronie użytkowników! PS. Mam nadzieje, że ciepło mnie przyjmiecie i #BEZ_HEJTÓW... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanFrejk 8 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 no cześć, cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 Cze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 444 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 Cześć #Hejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikino999 15 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 Witam pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 Witoj. Mi się wydaje czy masz avatar jak użyszkodnik Twaq? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizax 6 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 Witaj Grzegorzu Miercki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro43 146 Opublikowano 11 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2015 Witam pana Gżegosza!A co do tyh chejtuff to bendzie tródno o ile niczego depilneko nje otfalisz!A tak szczerze to się postaraj i nie wrzucaj kolejnych skryptów na drop/stoniarki i innego szitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hydorax 194 Opublikowano 12 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2015 Witam :anemonex: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 12 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinekkk 134 Opublikowano 13 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2015 Hejcia :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPQ65 49 Opublikowano 13 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2015 Elo elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFretko 2 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 #Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi